Wereldwijde aanwezigheid

De wereldwijde aanwezigheid van Lyreco

We leveren in 42 landen over de hele wereld

Wereldspeler, lokaal expert

De inkoop van werkplekproducten en -oplossingen op internationaal niveau vereist dat we inspelen op specifieke lokale behoeften en dat we contracten op regionale en/of mondiale schaal beheren.

Lyreco is aanwezig in 42 landen wereldwijd verspreid over 4 continenten. 

Met 15 lokale filialen en een expertisecentrum inzake veiligheid op de werkvloer, is Lyreco rechtstreeks actief in 25 landen in Europa en Azië.

Daarnaast is Lyreco aanwezig in 17 bijkomende landen via 15 strategische distributiepartners in Noord-, Centraal- en Zuid-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

Lyreco world map
Lyreco Azië

25 landen in Europa en Azië

Van kantoren tot industriële- of bouwsite, van KMO's tot grote bedrijven, de werkplek en de manier van werken zijn van land tot land verschillend.

Lyreco is via zijn 15 dochterondernemingen rechtstreeks aanwezig in 25 landen. Overal waar we aanwezig zijn worden onze verschillende afdelingen (verkoop, specialisten, logistiek, chauffeurs en customer care) lokaal geïmplementeerd. Dit alles met een deskundige aanpak, aangepast aan de lokale marktbehoeften en een operationele uitmuntendheid. Samen zorgen ze dagelijkse voor nabijheid en de opvolging van onze lokale en internationale klanten.

partners

Een netwerk van distributiepartners in 16 bijkomende landen

Om onze internationale klanten een uitgebreide internationale dekking te bieden en te beantwoorden aan de specifieke behoeften van hun lokale vestigingen, heeft Lyreco een netwerk van distributiepartners uitgebouwd. Deze zijn allemaal expert van hun lokale markt en garanderen een nationale dekking.

Dit netwerk is actief in 16 landen op 4 continenten: een unieke internationale dekking op het vlak van producten en oplossingen voor de werkplek.

WE BREIDEN ONZE AANWEZIGHEID IN AZIË UIT

In 2019 nam Lyreco Deskright over, een leider in de Singaporese werkplek markt.

De twee bedrijven maken gebruik van hun complementaire sterke punten om de klantenervaring te verbeteren. Lyreco en Deskright vormen nu een nog sterker team om Lyreco te positioneren als de ideale partner voor bedrijven in Singapore.

deskright
één aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt voor onze internationale klanten

Wij ondersteunen internationale inkopers bij hun aankopen in verschillende landen. Internationale inkoop van producten en oplossingen voor de werkplek impliceert het beheer van uiteenlopende en specifieke eisen op verschillende geografische niveaus met zo weinig mogelijk contracten.

Lyreco biedt één aanspreekpunt voor zijn internationale klanten voor wat betreft: 

  • contractvoorbereiding: coördinatie van onze lokale gespecialiseerde partners voor de consolidatie en onderhandeling van offertes voor producten en diensten in meerdere landen
  • contractbeheer: coördinatie van eventuele lokale aanpassingen voor producten en diensten en de opvolging van de kwaliteit van de dienstverlening
  • contractbeoordeling op multinationaal niveau: op regelmatige basis wordt een 360°-overzicht geboden door gegevensconsolidatie en een beoordeling van de geleverde diensten per bedrijf