Header about

A Great Working Day. Delivered.

Mi vagyunk a Lyreco

A Lyreco nemcsak Európa vezető vállalata, hanem a világ harmadik legnagyobb forgalmazója is a munkahelyi termékek és szolgáltatások terén.

Az Lyreco története 1926-ig nyúlik vissza. A cég folyamatosan alkalmazkodik a munkahelyek fejlődéséhez. Az ügyfelek tapasztalatának, az elismert beszállítókkal való szoros partnerségnek és a hatékony logisztikának köszönhetően válaszol a legújabb piaci kihívásokra.

LA Lyreco 25 országban működik Európában és Ázsiában, és a disztribúciós partnerek hálózatán keresztül 15 másik piacot fed le 4 kontinensen.

Climber on top mountain

Úttörő szerepet játszik minden munkahelyi termékek fenntartható biztosításában, hogy a munkatársak a legfontosabbakra összpontosíthassanak.

A küldetésben 10 000 Lyreco-alkalmazott osztozik.

Amire minden munkahelynek szüksége van...

A munkahelyi környezet szakembereként a Lyreco folyamatosan bővíti szakértelmét, hogy minden munkahelyi igényt kielégítsen: irodaszerek, bútorok, informatikai felszerelések, személyre szabott megoldások, személyi védőeszközök, higiénia, kávé és frissítők.

 

Látogasson el e-shopunkba

Az irodában

office

Az otthoni munkavégzés során

at home

Ipari környezetben

industrial

Annak érdekében, hogy az emberek arra összpontosíthassanak, ami igazán fontos

 

borealis

A Lyreco világa

42 countries

40

ország

13 helyi leányvállalattal és egy biztonsági szakértői központtal a Lyreco közvetlenül működik Európa és Ázsia 25 országában. Stratégiai disztribúciós partnereink hálózata 15 további piacot fed le a világ minden táján.

10000 employees

10 000

alkalmazott

A Lyreco munkatársai jelentik az alapján annak a kiemelkedő színvonalnak, amelyet napi rendszerességgel kínálunk ügyfeleinknek.

PPE

Vállalati brosúra

Lyreco brosúránkban egy helyen megtalálható minden szükséges információ.

Támogatjuk a fenntartható munkahelyeket

Ügyfeleink célja, hogy munkatársaik számára olyan munkakörnyezetet biztosítsanak, amely kézzelfogható előnyökkel jár az emberek és a környezet számára egyaránt.

A kiváló teljesítmény a biztosíték, hogy az ügyfeleink kielégítésére tett összes lépést a lehető legfenntarthatóbb módon érjük el.

Az ENSZ Global Compact tagjaként 2004 óta a Lyreco Group közzéteszi éves vállalati társadalmi felelősségvállalási jelentését.

Elkötelezettségünk a körkörös gazdaság iránt 

A klímaváltozás drámai hatásai minden eddiginél jobban emlékeztetnek kötelezettségünkre a környezet tiszteletben tartására. A Lyrecónál úgy gondoljuk, hogy a körkörös gazdaság a legjobb modell az éghajlati vészhelyzet kezelésére, miközben a felelős növekedést is elérjük. Ezért vállaljuk, hogy 2025-ig teljes körű munkahelyi termékeket és megoldásokat fejlesztünk ki ügyfeleink és alkalmazottaink számára.

LFE CAMBODIA

Lyreco For Education

A 10 000 Lyreco alkalmazott elkötelezett amellett, hogy segítsen a gyermekek oktatásához szükséges pénzeszközök előteremtésében.

A Lyreco vállalati kultúrájának része minden munkatársunk elkötelezettsége, hogy idejüket jótékonysági tevékenységekre is fordítsák.

A Lyreco For Education program keretében a Lyreco alkalmazottai adománygyűjtést végeznek, hogy a szegény körülmények között élő gyermekek hozzáférhessenek az oktatáshoz.

Olvasson tovább

e shop

Lyreco E-SHOP

Egy megoldás, egy kapcsolat, egy webshop minden munkahelyi igényhez!

Magazinunkból
Nagyszerű munkanap