office supplies at desk

Hogyan válasszunk irodaszert cégeknek

Többnyire a nap viszonylag nagy részét az irodában töltjük. Éppen ezért a munkakörnyezetünknek, praktikusnak kell lennie, és tartalmaznia kell mindent, ami a munkánkhoz szükséges. Nem könnyű kiválasztani a sok elérhető termék közül azokat, amelyeket valóban használni fogunk. Ön mi szerint dönt az irodaszerek vásárlásánál?  

Az irodai megoldások forgalmazójaként szerzett sokéves tapasztalatunk alapján összeállítottunk egy listát, amely segít kiválasztani az irodájához megfelelő felszerelést.

 

Az irodai asztal nélkülözhetetlen kellékei 

Amikor egy új kolléga asztalát állítja be, tényleg mindent át kell gondolnia. Elsősorban azokra az irodai kellékekre koncentráljon, amelyeket ténylegesen használni fog a vállalati feladatok elvégzése során.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

stojan na pera

Tippünk: Asztali írószertartók és állványok

Asztali írószertartók és állványok apró irodai kellékekhez, például gemkapcsokhoz vagy tűzőgép kapcsokhoz, ceruzafaragóhoz, írószerekhez vagy ollóhoz, átláthatóságot és rendet biztosítanak az asztalán! A fiókos modul nem csak stílusos irodai kiegészítő, hanem a munkához szükséges nagyobb segédeszközök is helyet találnak benne - jegyzettömb, lyukasztó vagy tűzőgép.

tomas drugo

Az asztalomon nem szeretem a rendetlenséget, de ugyanakkor egyszerre 300 dologra kell gondolnom.  A sokszínű öntapadó lapocskák hasznosságához nem fér semmi kétség. És hogy ne legyenek csak úgy szétszórva az asztalon, mindenképpen ajánlok mindenkinek az öntapadó lapocskákhoz egy tároló dobozkát.

Tomáš Drugo
Office Product Manager

Szervezettség és rend az irodában

A munka a legjobban tiszta és szervezett környezetben halad. Egy olyan irodában, ahol mindennek megvan a maga helye, sokkal egyszerűbb a dolgok rendszerezése és az összes munkafeladat hatékony kezelése.  

organised office desk

A dokumentumok rögzítésére és archiválására leggyakrabban használt irodaszer az emelőkaros vagy gyűrűs iratrendező. Igényeitől és preferenciáitól függően választhat szilárd kartonból készült vagy tartós PVC fóliával bevont iratrendezőket.  

A genothermek biztosítják, hogy a dokumentumok jó állapotban maradjanak, és megóvják őket a szennyeződéstől és a sérülésektől. 

További információk archiválási lehetőségekről

archivacia zakladace

Archiválás

A céges dokumentumok archiválásában segítenek a különböző méretű archiváló dobozok. Tartós anyagokból készülnek, amelyek garantálják nagy teherbírásukat a szállítás és az esetleges mechanikai igénybevétel során.  

Tippünk: Az egymásra rakható archivációs és más dobozok helyet takarítanak meg a raktárban.  

Tervezés és vizualizáció

Sok vezető beosztású alkalmazott a munkafeladatok, stratégiai tervek vagy a közeljövő vízióira támaszkodik.   

woman writing on whiteboard

Ezt a célt kiválóan szolgálják az információs és a  mágnesea táblák, amelyeket ma már beszerezhet sok méretben, rengeteg kiegészítővel – mágnesekkel, írószertartókkal, törlő- és közönséges szivacsokkal. Ezeknek a segítségével lehetősége van a legkülönbözőbb információkat megosztani nem csak kollégáival, hanem üzleti partnereivel is különböző találkozókon, kongresszusokon, egyeztetéseken. 

Ütemezze be a munkafeladatokat saját maga és csapata számára. Vigyen a munkafolyamatokba szervezettséget és rendszerességet.  

A bemutató táblák és kiegészítők kínálatának megismerése

Expertise

Tippünk: Vegye fel a kapcsolatot a szakértőkkel

A Lyreco mindent biztosít és szállít, amire egy modern munkahelynek szüksége van.

Nemcsak az irodai kellékek és csomagolóanyagok, hanem az irodabútorok, az informatikai biztonság, valamint a személyi higiénia és frissítők terén is megbízható partnere vagyunk.

Olvasás folytatása