Office

Vissza az irodába

4 szempont, amit érdemes megfontolni, mielőtt az irodai élet visszatér a régi kerékvágásba

Hamarosan élettel telnek meg az iroda falai, a kollégák újra személyesen találkoznak egymással, a kávészünet és a közös ebédek a napi rutin részeivé válnak, a tárgyalók ismét a hatékony munkavégzés színterei lesznek. Emellett azonban a home office is velünk marad. Mindkét munkaterületet érdemes továbbra is fenntartani, a szükséges irodai kiegészítőkkel felszerelni, hogy ne kelljen az egész felszerelést nap mint nap magunkkal vinni.

Annak érdekében, hogy a kollégák örömmel térjenek vissza az irodába és minden szükséges eszköz rendelkezésükre álljon a munkahelyen töltött időben is, olvassa el összefoglalónkat.

Tudjon meg többet

1. Irodai készletek feltöltése a zökkenőmentes munkanapokért

Önnel is gyakran előfordul, hogy épp a legnagyobb sietség közepette hiányzik, fogy ki, romlik el valami, ami nélkülözhetetlen lenne munkájához? A konyhában hiányzó kávé vagy tea sem szokott jókor jönni, de mégis elhanyagolható problémának tűnik ahhoz képest, amikor az egér elromlott, kifogyott a festék a nyomtatóból, vagy épp nem találja az USB kábelt. Az irodai kiegészítők ilyen jellegű hiányosságai megzavarhatják az egyébként zökkenőmentes munkanapokat,  késedelmet okozhatnak a leadási határidőkben és nem mellesleg, bosszantó stressz források.

Printing

Az irodának olyan helynek kell lennie, ahol mindent megtalálhat, ami a munkájához szükséges, és ahol nem kell aggódnia az irodai felszerelések hiánya miatt.

Ha hosszú idő után tér vissza az irodai asztalához, biztosan meglepi majd néhány higiéniai előírás és újdonság. Kézfertőtlenítő adagolók, plexiüveg panelek a munkaállomások közt, vagy egy kis „higiénai csomag“ a munkaadójától, antibakteriális fertőtlenítő vagy maszk formájában. 

Office supplies

Üdv újra az asztalánál!

Az alapvető dolgokon kívül, mint például a szék és a monitor, töltse fel készleteit, szerezzen be újat régi (vagy elveszett) fülhallgatója, webkamerája és egere helyett. A kényelem és az offline munkakörnyezetbe történő zökkenőmentes visszatérés érdekében ellenőrizze a papír és a festék mennyiségét a nyomtatóban, a frissítők lejárati dátumát a konyhában és egyúttal a higiéniai termékek mennyiségét az egész irodában. Ne felejtse el azokat az apró dolgokat sem, amelyeket alapvetően természetesnek veszünk: wc papírok, konyharuhák, fertőtlenítőszerek, antibakteriális törlőkendők, kézkrémek.

Különösen fontos most figyelmet fordítani az olyan közös használatú tárgyakra, amelyeket naponta többen és többször is érintenek. Ilyenek például a mosogatószerek, szivacsok, vagy a kisebb közös irodai kellékek.

2. Felszerelt munkaállomások otthon és az irodában is

Mivel mindannyian megpróbáltuk a legrövidebb idő alatt felszerelni otthoni munkaállomásainkat, sokan elvittük a legfontosabb munkaeszközöket az irodából. Mit érdemes kezdeni ezekkel most, amikor mindkét helyszínen párhuzamosan dolgozunk? Annak érdekében, hogy ne terhelje magát a folyamatos költözködés terheivel az ingázás során sem, megosztunk egy tippet Önnel.

Laptop bag
tick

TIPP: Válasszon egy elegáns laptop táskát és csak azt vigye magával, ami ennek belsejében elfér. Hamar meg fogja tapasztalni, hogy nincs szükség az összes felszerelés hordozására mindkét munkahely között.

Ugyanakkor most itt a remek lehetőség arra, hogy optimalizálja és átalakítsa irodáját. Nézzen körül és válasszon az Ön személyiségéhez stílusban és színben leginkább passzoló irodai kiegészítőink közül. Újdonságaink közt fenntartható anyagokból készült termékeket és különböző irodaszer csomagokat is megtalál.

technology

Hatékony munkahely

Ha ugyanolyan kényelmet és hatékonyságot szeretne elérni otthoni és munkahelyi íróasztalánál is, mindkét helyet szerelje fel a legszükségesebb eszközökkel, ilyen például a monitor, a lámpa, a nyomtató, az USB elosztó vagy az ergonómiai kiegészítők. Szakértőink által összeállított listánk segít Önnek abban, hogy semmi fontosan ne felejtsen el.

3. A személyes találkozások öröme

Fontos, hogy az irodákba visszatérő alkalmazottak szervezettebb, barátságosabb, valamint produktív munkát biztosító környezetbe kezdhessék újra az offline munkahelyi életet. A hosszú bezártság után mindenki jól ismeri a szocializáció és az információcsere fontosságát, valamint a munka és a magánélet közötti egyértelmű határok hiányát.

Workplace colleagues

Az Ön kollégái is biztosan várják, hogy újra lássák egymást. Legfőbb ideje bekapcsolni a kávéfőzőt, megtisztítani a légkondicionálót és kihasználni a személyes találkozók előnyeit. Azonban, ahogy a ‘mondás‘ tartja: Fő a biztonság! Kollégái vitathatatlanul értékelni fogják az egészségüket biztosító légtisztító berendezéseket, fertőtlenítő lámpákat, valamint az olyan egyszer használatos, ökológiailag lebomló termékeket, mint a papírpoharak, evőeszközök, palackozott asztali víz és antibakteriális gélek. Ellenőrizze, hogy az irodában minden elő van-e készítve a biztonságos visszatéréshez. Olvassa el ezzel kapcsolatos cikkünket.

Hygiene

Fő a biztonság!

Az egészségvédelem kérdése továbbra is releváns és szükséges. Ezért ne feledje a tárgyalók rendszeres szellőztetését, a légtisztító készülékek használatát és a megfelelő kézhigiénia eszközök biztosítását. Mindössze néhány kattintással megtalálhatja kedvenc termékeit! Elkészítettünk egy listát mindazokról, amelyekre szüksége lehet a biztonságos irodai megbeszélésekhez.

4. A minőség kifizetődő

Tudjuk és megértjük, hogy sok vállalat számára nehéz a visszatérés és üzleti tevékenységük újraindítása. Az ügyfelek és alkalmazottak biztonsága és egészsége azonban minden kétséget kizáróan prioritás, mindemellett nem felejtjük el a kiadások csökkentésének szükségességét. A pillanatnyilag megfizethetőbb, alacsonyabb minőségű termékek vásárlása azonban hosszú távon nem ésszerű választás. A Lyreco Budget termékcsalád termékeivel nem kell kompromisszumot kötnie. Minőségükkel és kedvező árukkal biztosan Önt is meggyőzik majd.

Cost Saving
lyreco own brand label

LYRECO TERMÉKEK

Papír, tollak és írószerek, újrahasznosítható, környezetbarát tonerek, iratrendezők, klasszikus és professzionális tisztítószerek: a Lyreco a saját márkájú termékek széles választékát fejlesztette ki.

A Lyreco termékeivel nem kell döntenie minőség és ár között.

Olvasás folytatása