People in the office

10 000 termék a munkahelyre

Az irodai felszereléstől az egyéni védőeszközökig.
cardboards
BOOK PAD ICON
IRODAI
kellékek
lyreco print solutions
TONEREK
és nyomtatók
lyreco ppe icon
PPE
és biztonsági megoldások
coffee cup
KÁVÉ
és frissítők
cleaning surface lyreco icon white
HIGIÉNIA
és takarítás
lyreco ergonomics furniture white
BÚTOR
és ergonomikus megoldások
White version
EGYEDI
termékek
brands

HOSSZÚSÁGÚ PARTNERSÉG A HÍRESEBB MÁRKÁKKAL

A Lyreco kiválasztja a legjobb, világhírű munkahelyi termékeket. Az irodaszerektől, tollaktól és írószerektől kezdve a papíron, a higiéniai termékeken át az egyéni védőeszközökig.


A megbízható beszállítókkal való hosszú távú partnerségünknek köszönhetően közös felelősséget hoztunk létre a környezet tiszteletben tartása, az előírások és az etika betartása érdekében az évek során. Mindezt úgy, hogy folyamatosan a legjobb minőséget és a legjobb árat kínáljuk.

 

own brand products

LYRECO TERMÉKEK

Papír, tollak és írószerek, újrahasznosítható, környezetbarát tonerek, iratrendezők, klasszikus és professzionális tisztítószerek: a Lyreco a saját márkájú termékek széles választékát fejlesztette ki.


Jelenleg több mint 1500 referenciát kínálunk ügyfeleinknek, hogy a minőségi, megfizethető termékeket összhangba hozzák fenntarthatósággal.

Az összes Lyreco termék, a Budget termékcsaládtól a Premium termékcsaládig, minőségi alternatívát kínál, amely kielégíti a minőségi irodaszerek iránti igényt. Gondosan választják ki és a szabványoknak megfelelően gyártják, valamint akkreditált független intézmények ellenőrzik őket.

 Váltson zöldebb munkahelyre!

 

green tree

A Lyreco Green Tree címke segít ügyfeleinknek megtalálni a zöld alternatívákat az irodai kellékek megvásárlásában. Részletekért látogasson el a Társadalmi felelősségvállalás – CSR és Lyreco Green Tree oldalra.

Lyreco Green Tree

Környezetvédelmi, munkaügyi és emberjogi ellenőrzések

factory

Az elszámoltathatóságra és a fenntarthatóságra vonatkozó szabványaink folyamatos betartásának biztosítása érdekében a Lyreco Group QSS csapata évente közvetlenül ellenőrzi a Lyreco partnereket.

Continue reading