People in the office

Minden, amire a munkahelyen szüksége van

Az irodai felszereléstől az egyéni védőeszközökig.
brands

HOSSZÚSÁGÚ PARTNERSÉG A HÍRESEBB MÁRKÁKKAL

A Lyreco kiválasztja a legjobb, világhírű munkahelyi termékeket. Az irodaszerektől, tollaktól és írószerektől kezdve a papíron, a higiéniai termékeken át az egyéni védőeszközökig.


A megbízható beszállítókkal való hosszú távú partnerségünknek köszönhetően közös felelősséget hoztunk létre a környezet tiszteletben tartása, az előírások és az etika betartása érdekében az évek során. Mindezt úgy, hogy folyamatosan a legjobb minőséget és a legjobb árat kínáljuk.

Tudjon meg többet

own brand products

LYRECO TERMÉKEK

Papír, tollak és írószerek, újrahasznosítható, környezetbarát tonerek, iratrendezők, klasszikus és professzionális tisztítószerek: a Lyreco a saját márkájú termékek széles választékát fejlesztette ki.


Jelenleg több mint 1500 referenciát kínálunk ügyfeleinknek, hogy a minőségi, megfizethető termékeket összhangba hozzák fenntarthatósággal.

Az összes Lyreco termék, a Budget termékcsaládtól a Premium termékcsaládig, minőségi alternatívát kínál, amely kielégíti a minőségi irodaszerek iránti igényt. Gondosan választják ki és a szabványoknak megfelelően gyártják, valamint akkreditált független intézmények ellenőrzik őket.

Fedezze fel a Lyreco termékeket

 Váltson zöldebb munkahelyre!

 

green tree

A Lyreco Green Tree címke segít ügyfeleinknek megtalálni a zöld alternatívákat az irodai kellékek megvásárlásában. Részletekért látogasson el a Társadalmi felelősségvállalás – CSR és Lyreco Green Tree oldalra.

Lyreco Green Tree

Környezetvédelmi, munkaügyi és emberjogi ellenőrzések

factory

Az elszámoltathatóságra és a fenntarthatóságra vonatkozó szabványaink folyamatos betartásának biztosítása érdekében a Lyreco Group QSS csapata évente közvetlenül ellenőrzi a Lyreco partnereket.

Continue reading