People in the office

Minden, amire a munkahelyen szüksége van

Az irodai felszereléstől az egyéni védőeszközökig.
webshop

Shop online and take full advantage of your customer account's functionalities:

  • easy and intuitive e-shop
  • free reporting systems
  • lists of favourites for fast orders
  • order until 17:30 & pay by card and consolidate your invoices
Join more than 14,500 active customers
Orion Trade

 

We were particularly impressed by the method of ordering, which is very advantageous for us, especially because of the 32 stores, as they are able to order the goods themselves.

Silvia Havel
Invoice manager, Orion Trade
Lyreco Logo

Discover successful Lyreco stories

Lyreco Central Europe 

brands

HOSSZÚSÁGÚ PARTNERSÉG A HÍRESEBB MÁRKÁKKAL

A Lyreco kiválasztja a legjobb, világhírű munkahelyi termékeket. Az irodaszerektől, tollaktól és írószerektől kezdve a papíron, a higiéniai termékeken át az egyéni védőeszközökig.


A megbízható beszállítókkal való hosszú távú partnerségünknek köszönhetően közös felelősséget hoztunk létre a környezet tiszteletben tartása, az előírások és az etika betartása érdekében az évek során. Mindezt úgy, hogy folyamatosan a legjobb minőséget és a legjobb árat kínáljuk.

Tudjon meg többet

own brand products

LYRECO TERMÉKEK

Papír, tollak és írószerek, újrahasznosítható, környezetbarát tonerek, iratrendezők, klasszikus és professzionális tisztítószerek: a Lyreco a saját márkájú termékek széles választékát fejlesztette ki.


Jelenleg több mint 1500 referenciát kínálunk ügyfeleinknek, hogy a minőségi, megfizethető termékeket összhangba hozzák fenntarthatósággal.

Az összes Lyreco termék, a Budget termékcsaládtól a Premium termékcsaládig, minőségi alternatívát kínál, amely kielégíti a minőségi irodaszerek iránti igényt. Gondosan választják ki és a szabványoknak megfelelően gyártják, valamint akkreditált független intézmények ellenőrzik őket.

Fedezze fel a Lyreco termékeket

Környezetvédelmi, munkaügyi és emberjogi ellenőrzések

factory

Az elszámoltathatóságra és a fenntarthatóságra vonatkozó szabványaink folyamatos betartásának biztosítása érdekében a Lyreco Group QSS csapata évente közvetlenül ellenőrzi a Lyreco partnereket.

Success story

Lyreco simplified ordering and delivery to ORION`s 32 shops

The priority for the customer was to simplify the process of ordering and delivery. Our customer wanted to have an overview of specific items and ordering frequency. Managing orders and monitoring reports as needed was a must to begin with. 

Each Orion brick and mortar store orders products from the range of office supplies and hygiene separately in accordance to own preferences. We have ensured that the customer can test the products in advance.

Some stores buy well known branded products, others prefer our Lyreco product line, which offers a quality alternative at better prices.

Our customer appreciates the next day delivery of goods, reporting systems and consolidated invoices. The promotions, discounts and, above all, the personal approach of our Lyreco account manager.

You too can become one of our 14,500 customers and enjoy the services that our long-term satisfied customers appreciate. 

 Váltson zöldebb munkahelyre!

 

Sustainable selection by Lyreco pictos

A Sustainable by Lyreco címke segít ügyfeleinknek megtalálni a zöld alternatívákat az irodai kellékek megvásárlásában. Részletekért látogasson el a Társadalmi felelősségvállalás – CSR és Sustainable by Lyreco Tree oldalra.

Sustainable by Lyreco

Van kérdése tevékenységeinkről és arról, hogyan formáljuk a Lyreco-nál ezt az állandóan változó iparágat?
Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével. Örömmel lépünk Önnel kapcsolatba, és válaszolunk kérdéseire!

Continue reading