SPECIALISATION & EXPERTISE

SZAKÉRTELEM ÉS SPECIALIZÁCIÓ

Egészség és biztonság, higiénia és kényelem

A munkakörnyezet egyes területei speciális szakmai tanácsot igényelnek. Összetett szabályozással szabályozhatók. Ilyen területek például a munkavállalók munkahelyi biztonsága és egészsége. 

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek konkrét tanácsokat nyújtsunk, a Lyreco képzett csapatai támogatást nyújtanak ügyfeleinknek a munkakörnyezet 3 meghatározott területén: Munkahelyi egészségvédelem és biztonság, higiénia és takarítás, munkaközi szünet.

PPE és ipari megoldások  

Az egyéni védőeszközök kibővített kínálata mellett a Lyreco európai ügyfeleinek biztonsági szakértelmet is nyújt. Ezt a tudást erősíti egy nemrégiben elismert munkavédelmi szakértő: az Intersafe, amely az egyéni védőeszközök vezető szállítója Franciaországban és a Benelux államokban.

Remote video URL

Fedezze fel a munkavédelmi felszereléseket az e-shopban

hygiene

A munkahelyi higiénia szakemberei

Szakmai támogatást nyújtunk ügyfeleinknek a higiéniai termékek kiválasztásakor is. A Lyreco higiéniai szakemberei készek segítő kezet nyújtani a környezeti és innovatív higiéniai termékek területén.

A Lyreco kifejlesztette az alapvető higiénia és tisztítószerek átfogó választékát azzal a céllal, hogy vásárlóink mindig elfogadható áron kapják a minőséget. A Lyreco tisztítószerek és mikroszálas törlőkendők rendelkeznek EU ökocímke tanúsítvánnyal, amely garantálja a termékek ökológiáját és hatékonyságát.

nespresso business Lyreco

Lyreco kávé megoldások: Exkluzív partnerség a Nespresso Business céggel

A Lyreco a Nespresso kávé kizárólagos forgalmazója 6 európai piacon: Svájcban, Lengyelországban, Magyarországon, Angliában (London kivételével), Skóciában és Észak-Írországban.

LYRECO COFFEE SOLUTIONS LOGO JPG

A NESPRESSO kávé- és kávéfőző szakemberei ezekken a piacokkon a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják, összhangban a NESPRESSO BUSINESS SOLUTIONS küldetésével, melynek célja a minőségi kávéválaszték és a legjobb ügyfélszolgálat garantálása.

Fedezze fel kávé megoldásainkat az e-shopban

Bútor választékunk

Az irodai terekben elhelyezett bútoroknál nem csupán a funkcionalitás a fontos.

Akár egyedi megoldásra, tervezői segítségre van szüksége, vagy csak kérdése merült fel a katalógusban szereplő termékekkel vagy a házhozszállítási lehetőségekkel kapcsolatban, forduljon a Lyreco-hoz bizalommal.

Termékeink között megtalálhatóak különböző íróasztalok, irodai székek, tároló eszközök, meeting room-ok és chill out zónák, illetve a recepciók felszerelései, berendezéshez szükséges bútorok.