A road

Nemzetközi Lyreco lefedettség

A világ 42 országában szállítunk

Globális szereplő, a helyi piac szakértője. 

A munkahelyi áruk és szolgáltatások nemzetközi szintű beszerzéséhez meg kell felelni a helyi igényeknek és kezelni a szerződéseket regionális vagy globális szinten.

A Lyreco kiterjedt nemzetközi hálózatot fejlesztett ki 4 kontinens 42 országában.

15 helyi leányvállalattal és a munkahelyi biztonsággal foglalkozó szakértői központtal a Lyreco közvetlenül működik Európa és Ázsia 25 országában.

Ezenkívül a Lyreco 15 stratégiai disztribúciós partnerből álló hálózatot hozott létre, akik további 16 piacot fednek le Észak-, Közép- és Dél-Amerikában, Európában és Ázsiában és Óceániában.

Lyreco world map

2021 Június 10.

A Lyreco társaság sikeresen átvette a Staples Solutions társaság üzleti telephelyeit Közép- és Észak-Európában

cars asia

25 ország Európában és Ázsiában

Az irodáktól az ipari vagy építkezési helyekig, a kkv-któl a nagyvállalatokig a munkahely és a munkavégzés gyakorlata minden országban egyedi.

A Lyreco 15 leányvállalatán keresztül közvetlenül jelen van 25 országban. A helyi piaci igények szakértői megközelítésével és a működési kiválósággal, bárhol is vagyunk, értékesítési szakembereink, logisztikai, és ügyfélszolgálati munkatársaink, valamint járművezetőink a helyszínen működnek. Együtt biztosítják a napi közelséget és szakértelmet helyi és nemzetközi ügyfeleink számára.

Brands

Forgalmazói partnerhálózat további 16 országban

A Lyreco 15 üzleti partnerből álló hálózatot épített ki annak érdekében, hogy nemzetközi ügyfeleink számára a lehető legszélesebb lefedettséget biztosítsa és megfeleljenek a helyi képviseletek a sajátos igényeknek. Mindannyian a helyi piac szakértői és garantálják az országos lefedettséget.

Ez a hálózat ma 4 kontinens 16 országában működik: egyedülálló nemzetközi lefedettség az irodai és munkakörnyezet-ellátás és szolgáltatások területén.

BŐVÍTJÜK LEFEDETTSÉGÜNKET ÁZSIÁBAN

2019-ben a Lyreco felvásárolta a szingapúri munkahelyi piacon vezető Deskright céget.

A két vállalat kamatoztatja egymást kiegészítő erejét az ügyfélélmény javítása érdekében. A Lyreco és a Deskright most még erősebb csapatot alkot, hogy a szingapúri vállalatok ideális partnerévé tegye a Lyreco-t.

 

deskright
people at a desk

Egyetlen kapcsolattartó központ nemzetközi ügyfeleink számára

Támogatjuk a nemzetközi vásárlókat a munkahelyi termékek több országban történő vásárlásában. A munkahelyi és irodai felszerelések nemzetközi beszerzése magában foglalja a különféle követelmények kezelését különböző földrajzi méretekben, a lehető legkevesebb szerződéssel.

A Lyreco nemzetközi ügyfeleinek egyetlen kapcsolattartó pontot kínál, amely megoldja:

  • szerződés-előkészítés: helyi szakértői partnereink koordinálása a több ország termék- és szolgáltatáskínálatának konszolidációja és tárgyalása céljából
  • szerződéskezelés: a szükséges helyi kiigazítások összehangolása a termékek és szolgáltatások tekintetében, a teljesítmény nyomon követése a szolgáltatások minősége szempontjából
  • szerződés-felülvizsgálat multinacionális szinten: 360°-os áttekintés az adatkonszolidáció, valamint a rendszeres üzleti és szolgáltatási felülvizsgálat révén