People working in a meeting room

Maradj önmagad a csapatunkban!

A Lyrecoban együtt dolgozunk a jobb jövőért!, Folyamatosan arra törekszünk, hogy újítsunk és fejlődjünk  munkatársaink, ügyfeleink és vállalkozásunk előre lépése és növekedése érdekében.

Munkatársaink tiszteletben tartása kultúránk szilárd alapja és mindannyiunkat inspirál és ösztönöz, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk munkánkban. Kultúránk elválaszthatatlan értékei: Pontosság, Lelkesedés, Tisztelet, Agilitás.

A különböző emberek, a technológia és a társadalmi felelősségvállalásra összpontosító stratégiánk tökéletes ötvözésével igyekszünk nagyszerű munkanapot biztosítani ügyfeleinknek és munkatársainknak.

ÉRTÉKEINK

PONTOSSÁG

excellence

A TÖKÉLETESSÉGRE TÖREKSZÜNK MINDEN TEVÉKENYSÉGÜNKBEN.

LELKESEDÉS

passion

GONDOSKODUNK ÜGYFELEINKRŐL, PARTNEREINKRŐL, MUNKATÁRSAINKRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL.

TISZTELET

respect

HISZÜNK A BIZALOMBAN, TISZTELETBEN ÉS AZ ETIKUS VEZETÉSBEN.

AGILITÁS

agility

ELŐREJELZÉS, INNOVÁCIÓ ÉS VÁLTOZÁS.

Lyreco Employees in our offices in France

Munkatársaink tapasztalatainak fejlődése az ügyfelek elégedettségéhez vezet.

Arra törekszünk, hogy munkatársaink a lehető legelégedettebbek legyenek munkakörnyezetükben, amely tiszteletben tartja értékeiket és hangsúlyozza jóllétüket és ambícióikat. Célunk a munkatársaink elégedettsége, és hogy olyan munkakörnyezetet teremtsünk, amely tiszteletben tartja értékeiket, törődik a jóllétükkel és figyel az ambícióikra.

Minden tettünk és a munkánk középpontjában az emberek állnak. Vállalkozásként büszkék vagyunk arra, hogy a képzési igények adaptálásával és az általunk nyújtott támogatással alkalmazottaink számára a legjobb fejlődési és karrier lehetőséget biztosítjuk. Ügyfeleink döntő fontosságúak a sikerünkhöz, ezért helyezzük a hangsúlyt a legmagasabb színvonalú szolgáltatások nyújtására.

Valamennyi részleg együtt dolgozik, hogy tökéletes szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek és megtartsa a hűséges ügyfeleket.

Olvasson tovább

international career travel

Csatlakozzon egy nemzetközi vállalathoz

A Lyreco az európai piacvezető, és a világon a harmadik legnagyobb forgalmazója a munkahelyi termékeknek és megoldásoknak. A 25 országban működő 15 fiókkal és a munkahelyi biztonságra összpontosító európai részleggel... valódi lehetőséget kínálunk karrierjének nemzetközi fejlesztésére!

Ugyanakkor nemzetközi vállalatként lehetőségünk van a Lyreco valamennyi fiókjával együtt karitatív tevékenységekben részt venni globális és helyi szinten egyaránt. A világjárvány idején a Lyreco összes alkalmazottját arra biztatjuk, tegyenek javaslatot, hogyan segíthetünk mi mint cég, és hogyan segíthetnek maguk az alkalmazottak.

innovation lyreco

...és egy innovatív cég

2016-ban létrehoztunk egy „Innovációs irányt” (innovációs részleg) annak érdekében, hogy felgyorsítsuk az úttörő projektek fejlesztését, mint pl. Hatékony ellátás "könnyedén", vagy a körkörös gazdaság.

Azóta felgyorsítottuk innovációs folyamatunkat, hogy lépést tudjunk tartani a Lyreco ügyfeleinek és munkatársainak új elvárásaival.

A közelmúlt egyik példája az a hackathon, amelyet Párizsban tartottunk, résztvevőkkel egész Európból, akik segítettek nekünk egy "könnyed" jövőbeni ellátási megoldást kidolgozni. Ez az ajánlat most indul!

Csatlakozzon hozzánk!

Nézze meg szabad pozícióinkat, vagy regisztráljon adatbázisunkba.