People laughing at camera

Emberek

A legnagyobb alkalmazotti élményt kínálja

A legnagyobb alkalmazotti élményt kínáljuk, hogy munkatársaink örömet szerezhessenek ügyfeleinknek.

A Lyreco az alkalmazottak kiválóságát előfeltételnek tekinti az ügyfelek kiválóságának eléréséhez. Az alkalmazottak jóléte kiemelten fontos a Lyreco számára.

Hiszünk abban a kultúrában, amely értékeli munkatársainkat, és arra ösztönzi őket, hogy a lehető legjobbak legyenek. Ebben kulcsfontosságú szerepet játszanak alapvető értékeink: a szenvedély, a kiválóság, a tisztelet és az agilitás.

Az emberek, a technológia és a vállalati társadalmi felelősségvállalási stratégiánk tökéletes ötvözésével arra törekszünk, hogy nagyszerű munkanapot nyújtsunk ügyfeleink és alkalmazottaink számára.
 

sdg 8 120 px

Az ENSZ fenntartható fejlődési célja, amelyhez hozzájárulunk.

Aurora borealis

Munkatársaink

Signage Woman Man

45%

A nők aránya

A nők aránya a Lyreco Közép-Európában a teljes alkalmazotti létszámból 2020 októberében. A nők aránya a felső vezetésben 38%.

Our values - passion

95,4%

munkatársunk szeret a Lyreco-nál dolgozni

A legutóbbi elégedettségi belső felmérés szerint a munkavállalók 70,4%-a írta le a "nagyon elégedett a Lyreco-nál végzett munkával" opciót, a munkavállalók további 25%-a pedig az "elégedett" lehetőséget jelölte be.

Smiley sense of humour
98%-uknak
van humorérzéke

FŐBB TEVÉKENYSÉGEK

  1. Zöld és alacsony kihatású kezdeményezések mozdultak előre munkavállalóink körében.
  2. Hatékony munkahelyi jólét.
  3. Befogadási és sokszínűségi intézkedések.
OFFICE COLLABORATIVE WORK

A Lyreco cégnél azt akarjuk, hogy minden munkatársunk egyenlő bánásmódban részesüljön, megkülönböztetés nélkül. Annak biztosítása, hogy minden Lyreco alkalmazottat neme alapján minden szempontból megfontolás nélkül kezeljenek, és ezért felelősségteljes elkötelezettségünk kulcsfontosságú eleme az átlagos férfi és női jövedelem közötti különbség eltörlése.

Legutóbbi kezdeményezéseink

Training sales people

Szeretne csatlakozni csapatunkhoz? Személyiségeket keresünk testben és lélekben.

Olvasson tovább