People are holding a plant in their joined hands

Lyreco vállalati társadalmi felelősségvállalás

Fenntarthatóság és felelősségvállalás az ügyfelek elégedettségének középpontjában

Ügyfeleink célja, hogy olyan munkakörnyezetben részesüljenek, amely kézzelfogható pozitív hozzájárulást jelent az emberek és a bolygó számára.

A kiválóság elérése azt is jelenti, hogy ügyfeleink örömére tett lépéseinket a lehető legfenntarthatóbb módon hajtjuk végre:

  • fenntartható irodai termékek biztosítása,
  • az etika és a megfelelőség biztosítása minden olyan országban, ahol beszállítóink működnek,
  • a csomagolás minimalizálása,
  • környezetbarát folyamat fejlesztése a megrendeléstől a szállításon át a termék élettartamának végéig
Green leaf

Az új fenntarthatósági stratégiánk kiterjed minden tevékenységünkre és ezeknek a bolygóra és annak embereire gyakorolt hatására. Vállaljuk továbbá, hogy átláthatóan kommunikálunk előrehaladásunkról.

rice fields

Eredményeink

picto rickshaw

-28,11%

CO2-kibocsátás 2010 óta

Csapataink egy közös cél felé haladnak: felelősségteljesen járunk el a Lyreco környezeti hatásainak minimalizálása érdekében az egész értékláncban, beszállítóinktól kezdve ügyfeleinkig.

leaf

42,2%

értékesített biotermék 2020-ben

A Sustainable by Lyreco jelölés támogatja ügyfeleinket abban, hogy ökológiai alternatívákat választhassanak a munkahelyi környezeti lábnyom csökkentése érdekében.

people
19
a CSR körüli beszállítókkal szervezett figyelemfelkeltő akciók a Lyreco országokban
sdg goals

A Lyreco támogatja az ENSZ Globális Szerződését, valamint az ENSZ fenntartható fejlődési céljait Goals

2004-ben a Lyreco az irodai ellátási ipar első vállalataként csatlakozott az ENSZ Globális Egyezményéhez (UNGC), amely demonstrálja a fenntarthatóság iránti hosszú távú elkötelezettségét. E globális kezdeményezés támogatásával vállaltuk, hogy évente beszámoljunk az UNGC tíz alapelve és a fenntartható fejlődési célok megvalósításában elért haladásunkról.

Picture of Lyreco CEO

Mi, a Lyreco munkatársai, valóban hisszük, hogy a körkörös gazdaság a legjobb módszer a felelősségteljes növekedés elérésére. Azáltal, hogy üzletünket 2025-re körkörös gazdasággá alakítjuk, döntő lépést teszünk teljesítménycéljaink és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk még szorosabb összehangolása felé.

Gregory Lienard

A Lyreco Group vezérigazgatója

Remote video URL

TUDJON MEG TÖBBET

Pied herbe

A termék környezeti hatásainak átláthatósága: az EU PEF-módszertanának támogatása

A Lyreco támogatja az Európai Bizottság erőfeszítéseit azzal, hogy elfogadja a termékek környezeti lábnyomára vonatkozó uniós módszertant (EU PEF). Ez az új módszertan úgy értékeli a termékek környezeti lábnyomát, hogy 16 környezeti kritérium alapján figyelembe veszi a termék életciklusának minden egyes lépését, a nyersanyagok előállításától a termék életciklusának végéig.

Szeretne többet megtudni?

OLVASSA EL VÁLLALATI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGI JELENTÉSÜNKET – CSR

Olvasson tovább