Vision

CSR-stratégia

2019-2025

A Lyreco 2004-ben csatlakozott az ENSZ Globális Egyezményéhez. A vállalati társadalmi felelősségvállalás terén – 2012-ben a Lyreco üzlet hivatalos oszlopává vált az első CSR-stratégia, az Eco-Future 2012-2018 révén.

2019 óta új stratégia van érvényben, amely kiterjeszti kötelezettségvállalásainkat: Etika és fenntarthatóság az ellátási láncban, kockázatkezelés és támogatás, valamint közösségi támogatás. A környezetvédelemmel, az emberekkel és a gazdasággal együtt a CSR-stratégia fő pilléreivé válnak.

blue

6 fő pillér

CSR ECONOMICS

1.

GAZDASÁG

Fenntartható termékkínálat népszerűsítése és fejlesztése, valamennyi ügyfél támogatása.

Icon of a leaf

2.

KÖRNYEZET

Minden tevékenységünkben enyhítjük a környezetre gyakorolt hatást. Beszállítóinktól ügyfeleinkig, nagy hangsúlyt fektetve az éghajlatváltozás elleni küzdelemre.

19 NDC

3.

ELLÁTÁSI LÁNC

Az egész ellátási láncban fenntartható és etikus alapot fejlesztünk ki, amely növeli a Lyreco versenyképességét, innovációját és ügyfeleink sikerét.

CSR COVERNANCE

4.

KORMÁNYZÁS

Az üzleti tevékenység integrált részeként kockázat- és esélykezelési programokat hozunk létre.

people

5.

EMBEREK

Felhasználjuk munkatársaink sokéves tapasztalatát, hogy maximalizáljuk az ügyfelek elégedettségét.

passion white icon

6.

KÖZÖSSÉG

Az oktatást a Lyreco jótékonysági program alapjává tesszük globális és helyi szinten.

materiality matrix

Lyreco jelentőségi mátrix

2017-ben a legfontosabb üzleti partnereink által összeállított jelentőségi mátrix további kihívásokra mutatott rá, amelyek a CSR-kötelezettségvállalások bővítéséhez vezettek. 11 prioritást határoztunk meg. Ez az alapja a 6 fő pillérünknek, amelyek 2019 januárjában léptek hatályba.

Szeretne többet megtudni?

Olvassa el CSR jelentésünket

Olvasson tovább