teams with blue t shirt drone

A Lyreco társaság sikeresen átvette a Staples Solutions társaság üzleti telephelyeit Közép- és Észak-Európában

Március 19-én bejelentettük arra irányuló szándékunkat, hogy átvesszük a Staples Solutions társaság norvégiai, svédországi, dániai, németországi, ausztriai és lengyelországi, valamint a Staples Solutions társaság Central Shared Services telephelyeit is (IT, elektronikus kereskedelem, ügyfélélmények, értékesítési támogatás, szállítói lánc tervezése és pénzügyek), amelyek elsősorban Lengyelországban és Hollandiában találhatók.

 

Ma örömmel jelentjük be, hogy ez az akvizíció immár hivatalos és jóváhagyott. 

 

Ez az akvizíció két dinamikus társaságot köt össze, és megerősíti az irodaszerek, nyomtatási megoldások, egyéni védőeszközök, a higiénia, kávé és vendéglátás terén fennálló közös, csúcsminőségű szakmai ismereteinket. A mai megállapodás csaknem 1 600 dolgozó számára lehetővé teszi, hogy különféle pozíciókon csatlakozzanak a Lyreco társaság csapataihoz.

Picture of Lyreco CEO

Ez nagy nap, minden résztvevő fél számára. Mindkét szervezet ugyanazokat az értékeket vallja, és ugyanazzal a szenvedéllyel törekszik arra, hogy örömet szerezzen ügyfeleinek. Együtt erősebbek leszünk, és képesek leszünk kiváló ügyfélélményt nyújtani a közép- és észak-európai piacokon.

 

Nagyon örülünk, hogy a Lyreco társaságban üdvözölhetjük a Staples Solutions számos tehetséges dolgozóját, és alig várjuk, hogy egyesítsük a tökéletesség iránti szenvedélyünket.

Greg Liénard
Chief Executive Officer at Lyreco

3. JANUARY 2022

Lyreco acquires the business activities of Staples Solutions in Austria.

2021 Június 10.

A Lyreco társaság sikeresen átvette a Staples Solutions társaság üzleti telephelyeit Közép- és Észak-Európában

Olvasás folytatása