2022

Önkéntes napok Szlovákiában

Szlovákiában bárki részt vehet az Országos Önkéntességi Napokon; amikor a vállalati alkalmazottak segítenek szépíteni, megtisztítani és javítani a várost/környezetet, ahol élnek.

A kelet-közép-európai leányvállalatunk, a Lyreco CE, többször részt vett ezen a programon.Ezekben a napokban a Lyreco értékei megerősödnek az alkalmazottak körében, mivel a nem szokványos helyzetben dolgozó emberek fokozzák kommunikációs, képzési, válságkezelési és hatékony csapatmunka-képességüket. Végül, de nem utolsó sorban fontos, hogy munkatársaink örömmel részt vegyenek a programban a jó ügy érdekében.

A Lyreco mobilizálja a helyi erőforrásokat, és részt vesz a változás elősegítésében, amelyet mindannyian szeretnénk látni a világon. 

Volunteers

Kép : CASH önkéntesek 2021

Idén is csatlakoztunk a Pontis Alapítvány által szervezett, 16. alkalommal megrendezett „Városunk” rendezvényhez, amelyben 8000 önkéntes vett részt. Elmentünk a Hestia Szociális Otthonba, ahol különféle tevékenységekbe vontuk be az ügyfeleket. Együtt sétáltunk, virágot ültettünk és parkosítottuk a kertet. Természetesen volt szórakozás foci, tenisz, de tánc is. 

2016 óta a Lyreco CASH büszkén segített:

  • 2022 Pezinok Szociális szolgáltatások otthona Hestia - Beltéri virágok újraültetése, kerti tereprendezés, szabadtéri játékok és tevékenységek, séta Pezinok központjában 
  • 2021 Pezinok Szociális Otthon Hestia- Kert festése, felújítása, biokomposzt, játszótér, bejárati kapu 
  • A 2020-as esemény a COVID 19 miatt elhalasztásra került 
  • 2019 Pezinok Idősek Háza – kertszépítés 
  • 2018 Pezinok Idősek Háza - a campus szépítése 
  • 2017 Pezinok - Kastélypark - Fémkerítés festése 
  • 2016 Pezinok - Bölcsőde - Játszótér festése, felújítása. 
volunteers day 2022 footbal

    Kép : CASH önkéntesek 2022, foci