People are holding a plant in their joined hands

CSR i Lyreco

Bæredygtighed og socialt ansvar er kernen i vores CSR-arbejde

Vi vil gerne imødekomme nogle af de vigtigste miljømæssige og samfundsmæssige udfordringer - sammen med både vores leverandører og kunder. 

For os handler det om at sikre, at alt det, vi gør for vores kunder, udføres på den mest bæredygtige måde:

  • Levering af de fortrukne bæredygtige produkter og løsninger til alle arbejdsmiljøer
  • Sikring af etisk adfærd & compliance i alle de lande, hvor vores leverandører, producenter og partnere driver forretningen
  • Minimering af emballage
  • Udvikling af bæredygtige processer fra bestilling til levering, til produktet er udtjent
  • Levering af medarbejderekspertise, uanset hvor vi driver forretning.
  • Støtte til uddannelse i udsatte lande
rice fields

Vores resultater

picto rickshaw

-19,3%

CO2-udledning siden 2010

Vores teams arbejder mod et fælles mål: at handle ansvarligt for at minimere Lyrecos miljøpåvirkninger på tværs af hele værdikæden, fra vores leverandører til vores kunder.

leaf

42,6%

Af vores salg bestod af grønne produkter i 2019

Lyreco Green Tree Label hjælper vores kunder med at vælge bæredygtige alternativer for at reducere arbejdspladsens miljømæssige fodaftryk. 

FNs 17 Verdensmål

Lyreco støtter FNs Global Compact & FNs Verdensmål (SDG)

I 2004 var Lyreco den første virksomhed i branchen, der blev medlem af FN's Global Compact (UNGC), hvilket understreger vores fokus på bæredygtighed. Ved at støtte dette globale initiativ forpligter vi os til årligt at formidle vores arbejde med FN's Ti Principper og verdensmålene for bæredygtig udvikling (SDGs).

Picture of Lyreco CEO

Hos Lyreco mener vi oprigtigt, at cirkulær økonomi er den bedste måde at opnå ansvarlig vækst på. Ved at konvertere vores virksomhed til cirkulær økonomi inden 2025, tager vi et afgørende skridt på vejen mod en yderligere forening af vores mål med vores bæredygtighedsforpligtelser. 

Gregory Lienard

CEO, Lyreco Group

Pied herbe

Gennemsigtighed i produkters miljøpåvirkning: Vi anvender EU's metode til vurdering af produkters miljømæssige fodaftryk (PEF)

Lyreco støtter EU-kommissionens indsats ved at anvende EU's metode til vurdering af produkters miljømæssige fodaftryk, EU Product Environmental Footprint (EU PEF). Denne nye, komparative metode baserer sig på 16 miljøkriterier og omfatter hvert trin af produktets levetid; fra fremstilling af råvarer, til produktet er udtjent.

Vil du vide mere?

LÆS VORES CSR-RAPPORT

Læs mere