Two people are talking in an office

Vi vil fremme Grønnere arbejdspladser

En unik vurderingsmetode og bæredygtige løsninger

Vores kunder stræber efter at tilbyde deres medarbejdere et arbejdsmiljø, der påvirker mennesker og miljø positivt.  

For at hjælpe dem med at indføre bæredygtige metoder til indkøb af produkter til arbejdspladsen forpligter vi os til at: 

  1. Udvikle grønne produktalternativer, der er nemme at identificere og vælge 

  2. Udvikle lavemissionslevering og tilskynde til at samle ordrer

  3. Udvide indsamlingen af brugte produkter til genanvendelse eller genbrug 

green tree

Følg Lyrecos grønne træ!

Køb af grønne produkter kræver tydelig information, der gør det lettere at identificere dem. I lyrecos katalog og webshop mærkes miljøvenlige produkter med et grønt træ, som indikerer, at de er vurderet ud fra Lyrecos vurderingsmetode. 

Ved hjælp af vores vurderingsmetode kan vi bevare kontrollen over hele produktionskæden og dermed give vores kunder alle de oplysninger, de har brug for for at forstå, hvorfor et produkt er klassificeret som grønt.

En unik miljøvurdering til grønnere arbejdspladser 

Vores "Green Products Assesment"- metoder bygger på en anerkendt international standard: ISO 14020, som er det højeste niveau inden for ISO-miljøstandarder. 

sgs green tree zoom

LÆS MERE OM
Lyrecos grønne træ

Metodologien gælder for alle produkter sammen med vores kvalitetsvurderingsproces. 

Det grønne træ bygger på en vurderingsmetode, der er baseret på internationalt anerkendte standarder og organisationer:

  • Metoden er baseret på den anerkendte internationale ISO 14020-standard, som er det højeste niveau inden for ISO-miljøstandarderne.
  • Det er i overensstemmelse med International Chamber of Commerces reklamepraksis, som giver retningslinjer til at forhindre green washing.
  • Det anvendte system er det samme for alle produkter i alle vores afdelinger, hvilket resulterer i ensartet mærkning af grønne produkter i alle lande.
  • Vurderingsmetoden er blevet godkendt af SGS (det verdensomspændende certificeringsorgan), der anerkender den som "best in class" i forhold til kontrol af "miljøanprisninger".

ISO (the International Organization for Standardization) er en international sammenslutning af nationale standardiseringsorganer.

 

Vores vurdering er baseret på den internationale standard for miljømærkning: ISO 14020. Det dækker både certificerede krav og selvanprisninger. ISO 14020 er en del af ISO 14000-serien af standarder, der henviser til standarderne for miljøledelse. Disse standarder udgør et mål for alle organisationer, der ønsker at indføre styring for at kontrollere deres indvirkning på miljøet.

Vores metode er et treparts beslutningssystem baseret på et samarbejde mellem:

  • Lyreco Marketing teams kontrollerer producenternes anprisninger i overensstemmelse med de kvalifikationer, der er beskrevet i ISO 14021
  • Suppliers udfylder en "Green Assessment file" med certificerede krav producentens anprisninger, yderligere kriterier og dokumentation 
  • Lyreco QSS teams kontrollerer de certificerede krav (f.eks. omfang, gyldighedsperiode) og samarbejder med leverandørerne om at håndtere potentielle tvister og vurderinger
42,2%

af vores kunders indkøb af kontorartikler består i 2020 af produkter med det grønne træ.

Læs mere