Træ

Vores strategi

LYRECOS BÆREDYGTIGHEDSSTRATEGI

Hvorfor har vi en bæredygtighedsstrategi?

Hos Lyreco er vi opmærksomme på, at handling for at bidrage til beskyttelsen af vores planet og mennesker kræver en indsats fra alle, og vi skal handle for at gøre fremskridt inden for bæredygtighed med hele vores forsyningskæde.

Vores bæredygtighedsstrategi bygger på tre grundlæggende fundamenter: Planeten, dens mennesker og fremskridt. Den udtrykker vores ønske om at reducere vores aktivitets indvirkning på planeten, at have en positiv indvirkning på mennesker og at gøre fremskridt inden for hele vores værdikæde.

VORES MÅL FOR 2026

PLANET

Planet

90 % af den globale omsætning skal repræsenteres af vores bæredygtige udvalg af produkter.

MEDARBEJDERE

People

90 % af medarbejderne er stolte over at arbejde for Lyreco

FREMSKRIDT

Progress

Samarbejde med vores partnere for at opnå bæredygtige fremskridt

Planet

Planet

For at reducere vores indvirkning på planeten vil vi inden 2026:

  • Bruge og sælge produkter og tjenester, der bidrager til at beskytte planeten og dens mennesker, med et målsætning om, at 90 % af den samlede omsætning skal være repræsenteret af vores Sustainable Selection-produkter.
  • Implementere den cirkulære økonomi ved at lukke sløjfen i vores interne forbrug og eksterne salg.
  • Reducere miljøpåvirkningen forårsaget af vores firmabiler og forretningsrejser og udskifte vores køretøjer med lavemissionskøretøjer. De emissioner, som vi ikke kan reducere, vil blive opvejet ved at finansiere klimaindsatsen.
  • Reducere miljøpåvirkningen af vores virksomheds fabriksanlæg og opveje de emissioner, vi ikke kan reducere, ved at finansiere klimatiltag.
People

Medarbejdere

Vi forpligter os til løbende at tilbyde vores medarbejdere et bedre arbejdsmiljø på arbejdspladsen samt til at tage os af de samfund, vi opererer i:

  • Vi forpligter os til at støtte vores medarbejderes udvikling. Mere end bare et arbejde, en karriere.
  • Vi vedtager foranstaltninger for at give alle vores medarbejdere et sikkert arbejdsmiljø og mulighed for at tage beslutninger.
  • Vi skrider til handling for at have en positiv indvirkning på samfundene i de lande, som vi opererer i.
Fremskridt

Fremskridt

Vi sørger for at involvere alle vores partnere for at udvikle de bedst mulige initiativer, foranstaltninger og beslutninger.

  • Vi lytter aktivt til vores kunder og samarbejder med vores leverandører for at opnå fremskridt.
  • Vi formidler vores erfaring med bæredygtige initiativer og bedste praksis til alle interessenter.
  • Vi implementerer etiske rammer i alle vores aktiviteter og sikrer, at vi arbejder sammen med partnere, der deler de samme ambitioner og bekymringer.
1

Understøttelse af FN's udviklingsmålsætninger for bæredygtighed

I 2015 definerede FN 17 Sustainable Development Goals (SDG'er), der udgør en plan for regeringer, ngo'er, virksomheder og borgere.

Vores ambition om bæredygtighed er tilpasset de SDG'er, som vi betragter som værende af strategisk betydning for os i vores bestræbelser på at skabe en bedre verden for alle interessenter.

Vil du gerne have flere oplysninger?

LÆS VORES CSR-RAPPORT

Læs mere om Lyreco