FSC - Header - 2022

Lyreco Danmark deltager i #FSCUgen2022

Lyreco og FSC®

sætter fokus på biodiversitet

Hos Lyreco har vi et brændende ønske om at gøre en forskel, og derfor er vi stolte af igen i år at deltage i FSC Ugen.

Årets tema er biodiversitet, fordi hele arter af dyr forsvinder langt, langt hurtigere, end nogen havde forventet, og det sætter vores biologiske mangfoldighed under stort pres.

Men hvordan hænger Lyreco og biodiversitet sammen?

Jo, nu skal du høre.

Hos Lyreco er vi ikke bange for at tage ansvar, og det gør vi gennem forskellige tiltag, hvor biodiversitet er et af nøgleordene. Blandt andet har vi i samarbejde med Den Danske Naturfond fredet 4.166 m² af Lerbjerg Skov, der ligger tæt på vores hovedkvarter i Roskilde. Det har vi ikke gjort for at have et godt sted at holde sommerfest, men fordi vi på den måde kan sikre bedre vilkår for skovens dyr, og skoven kan være tilgængelig for offentligheden. Naturen er for alle, og det ønsker vi at bevare bedst muligt.

Du kan læse mere om dette tiltag her

Michael Baun - Tiltet

Hos Lyreco ønsker vi at gøre den vilde natur vildere, og derfor falder FSC Ugens fokus på biodiversitet i perfekt tråd med den rejse, vi allerede er på.
 

Michael Baun Christensen
Managing Director, Lyreco Danmark

En for alle – alle for en

Det er også af stor betydning for os, at vi kan tilbyde et sortiment af produkter med mindst mulig indflydelse på vores omgivelser.
Derfor arbejder vi hver eneste dag på at få flere og flere miljømærkede produkter i vores portefølje, så vi sammen kan være med til at gøre en forskel for netop biodiversiteten.

Når du køber et FSC-certificeret produkt hos Lyreco, er du med til at passe på vores natur og skovens væsner – både store og små. FSC-mærket betyder, at det anvendte træ til produktet kommer fra ansvarlige kilder, så hvis du f.eks. køber FSC-mærket printerpapir, er der ikke fældet mere træ til at producere det, end den pågældende skov kan nå at reproducere. Dermed tager skoven ikke skade af, at vi mennesker har brug for træ som ressource, for det har vi!
Træ er stadig det mest CO2-neutrale materiale, vi har, og derfor skal vi passe godt på det, hvis vi fortsat skal kunne bruge det, ”som vi plejer”.

Derfor tilbyder vi hos Lyreco et stort udvalg af FSC-produkter, så vi sammen med vores leverandører og kunder kan sikre vores natur, biodiversiteten samt de sociale forhold i skovområderne. I vores webshop har vi tydeliggjort, hvilke miljømærker de forskellige produkter har, så du som kunde altid er bevidst om, hvad du vælger.

Gå til vores webshop

Working together for tomorrow
Vi er Lyreco