Plant et træ - Header

Lyreco planter træer for fremtiden

Lyreco sponsorerer 320 træer

320 af de i alt 20.000 træer, der skal i jorden i første etape af Børnenes Skov, er sponsoreret af Lyreco. I efteråret 2020 kørte en særlig green basket-kampagne i en uge med fokus på Plant et Træ og Børnenes Skov. Helt konkret betød det, at når kunderne købte for 1.200 kroner, donerede Lyreco et træ til projektet. Normalt får kunderne chokolade, men valget af Børnenes Skov var helt oplagt, fordi det taler ind i Lyrecos store fokus på bæredygtighed og grønne alternativer.

Nyheder
Plant et træ - Promote

"Det er mit, det der!"

Alma kigger begejstret på den lille, nye skovfyr, der står spæd og sårbar i den frosthårde jord. Hun giver den et ekstra, solidt tramp med foden, så hun er sikker på, at den står ordentligt fast. Nissehuen får et resolut skub op, så øjnene igen er fri, og hun sukker højlydt. Det er hårdt at anlægge en skov, særligt når man kun er syv år.

350 børn er mødt op på den snedækkede mark i Ajstrup syd for Aarhus for at tage de første spæde spadestik til deres fælles, fremtidige legeplads, Børnenes Skov. Aarhus Kommune og organisationen Plant et Træ står bag projektet, og Lyreco er med som sponsor. Fremover skal alle 1. klasser i kommunen plante deres eget træ, så de 20 hektar til sidst er helt groet til.

Working together for tomorrow
Vi er Lyreco