Medarbejdere

Du kan være med til at gøre en forskel

Hos Lyreco tror vi på »working together for tomorrow«, hvilket betyder, at vi hele tiden forsøger at være innovative og udvikle os, så vores medarbejdere, kunder og forretning bliver ved med at vokse og udvikle sig. 

Vi tror på en kultur, hvor vi værdsætter vores medarbejdere og inspirerer dem til at blive så dygtige som muligt, og vores kerneværdier, Passion, Excellence, Respect og Agility, spiller en central rolle i dette.

Gennem et perfekt mix af mennesker, teknologi og vores Corporate Social Responsibility-strategi sigter vi mod at levere en god arbejdsdag for vores kunder og medarbejdere.

VORES VÆRDIER

EXCELLENCE

excellence

VI STRÆBER EFTER PERFEKTION I ALT, HVAD VI GØR.

PASSION

passion

VI TAGER HÅND OM VORES KUNDER.

RESPECT

respect

VI TROR PÅ TILLID, RESPEKT OG ETISK ADFÆRD.

AGILITY

agility

VI FORUDSER FORANDRINGER OG TILPASSER OS GENNEM INNOVATION.

Elev Marketing

Vi opbygger den bedste medarbejderoplevelse for at sikre kundetilfredsheden.

Vi stræber efter at tilbyde vores medarbejdere den bedst mulige oplevelse i et arbejdsmiljø, der respekterer deres værdier og tager hånd om deres trivsel og ambitioner. 

 

Mennesker er kernen i alt, hvad vi gør og står for.  Som virksomhed er vi stolte af at give vores medarbejdere de bedst mulige udviklings- og karrieremuligheder ved at tilbyde tilpasset efteruddannelse og vejledning. Vores kunder er altafgørende for vores succes. Vi anerkender dette ved at yde en uovertruffen service.

Alle afdelinger arbejder sammen for at sikre, at den service, vi leverer, til enhver tid er i topklasse, så vi kan fastholde vores loyale og engagerede kunder.

international career travel

Bliv en del af en international virksomhed

Lyreco er førende i Europa og verdens tredjestørste distributør af produkter og løsninger til arbejdspladsen med 25 datterselskaber i 25 lande og en europæisk sikkerhedsekspertiseenhed.

Derudover har vi som international koncern mulighed for sammen med Lyrecos datterselskaber at deltage i solidaritetstiltag på både globalt og lokalt plan. Under den seneste sundhedskrise mobiliserede vi alle Lyrecokoncernens medarbejdere over hele verden for at vise solidaritet.

innovation lyreco

... og en innovativ virksomhed

I 2016 skabte vi Innovation Direction for at fremskynde udviklingen af pionerprojekter som "gnidningsfri" genopfyldning og cirkulær økonomi. 

Siden da har vi speedet vores innovationsproces op for at holde trit med vores kunders og medarbejderes nye forventninger. 

Et af de seneste eksempler er det hackathon, vi organiserede i Paris, hvor vi inviterede deltagere fra hele Europa til at hjælpe os med at udvikle morgendagens gnidningsfri leveringsløsning. I dag er dette tilbud på markedet!

Læs mere