3 workers in front of post its

Din udvikling kommer først

"Jeg kan være den, jeg ønsker at være"

Vi tror på medarbejderudvikling, og når du er ansat hos Lyreco, kommer du aldrig til at sidde og trille tommelfingre! Du vil hele tiden opdage nye færdigheder og viden med hjælp fra vores lokale Learning & Development Team.

Vi tror på at fremme et miljø, der inspirerer og belønner din kreativitet og innovation ved at fremme iværksætterånden i særdeleshed. Der er ingen dumme idéer, og der er ikke noget galt med at stræbe efter at nå til tops! Vores succes skyldes vores medarbejdere – det er en af grundene til, at vi arbejder målrettet på at erhverve, fastholde og udvikle de største talenter på markedet..

Picture of Lyreco CEO

Det er afgørende, at vores teams løbende har adgang til den nyeste viden og de seneste forretningstendenser, for at de kan blive ved med at gøre en forskel.

Gregory Lienard

CEO for Lyreco Group

SÅDAN GIVER VI LØBENDE ADGANG TIL UDDANNELSE

FOKUS PÅ LINKEDIN LEARNING

II januar 2019 fremskyndede Lyreco implementeringen af e-læringsløsninger ved at indføre LinkedIn Learning, som giver medarbejderne løbende adgang til onlinekurser af høj kvalitet. Løsningen dækker alle aspekter af Lyrecos forretning: strategisk ledelse, marketing, logistik, kundeoplevelse, innovation og avancerede teknologier (IoT, blockchain, kunstig intelligens osv.). Den har til formål at give vores teams mulighed for at styrke deres nuværende kompetencer og erhverve nye, der er nødvendige for at tilpasse sig den hurtige udvikling på vores markeder og den hurtige digitalisering af vores forretningsaktiviteter.

Linkedin learning

4 hoveduddannelsesområder

SKRÆDDERSYET SALGSTRÆNING

training

Målrettet uddannelse for sælgere med specifikke værktøjer og kompetenceforløb.

LEDERUDDANNELSE

traning

Deltagelse i lederuddannelsesforløb for fuldt ud at leve op til deres rolle og ansvar.

UDDANNELSE I SUNDHED, SIKKERHED OG MILJØ

prople laughing with lyreco shirts

Alle logistikmedarbejdere deltager i målrettet uddannelse i at tage vare på deres sundhed, sikkerhed og miljøet.

GLOBAL UDDANNELSESPOLITIK

training

Kurser for alle medarbejdere tilpasset deres behov og personlige udvikling.

Læs mere