Survey - Touch

Arbejdsglæden er stor hos Lyreco Danmark

Resultaterne fra en ambitiøs tilfredshedsundersøgelse blandt medarbejderne i Lyreco Scandinavia er netop offentliggjort.

”Jeg er stolt over at arbejde i Lyreco”. Sådan svarer hele 90% af medarbejderne i Lyreco Danmark i den omfattende tilfredshedsundersøgelse, Global People Survey, der i foråret blev sendt rundt i virksomheden. Resultaterne er netop kommet tilbage, og de giver god grund til smil på ledelsesgangen.

Med undersøgelsen ønsker Lyreco Scandinavia at undersøge medarbejdernes arbejdsglæde, motivation og daglige udfordringer for på den måde at sikre sig hele tiden at forbedre indsatsen. Modtagelsen af undersøgelsen blandt medarbejderne har været overvældende med en svarprocent på hele 90 %, svarende til 487 personer.

GPS KPI'er 2.png
Birgitte Hamann - People & Culture Director

Resultaterne fra undersøgelsen gør mig ekstremt stolt. Ikke kun er svarprocenten meget positiv, men vi satte os også et ambitiøst mål om, at 90% af respondenterne skulle føle sig stolte over at arbejde i Lyreco. Det mål har vi nået, og det er fantastisk

Birgitte Hamann
People & Culture Director, Lyreco Scandinavia

Stolte af den bæredygtige indsats

Lyreco går ind for den grønne omstilling, og målet er, at 50% af alle solgte produkter i 2023 skal være grønne. Den bæredygtige tankegang og målsætning er en stor del af arbejdskulturen hos alle medarbejdere, og det afspejler sig også i resultaterne fra Great People Survey. Her svarer 97%, at Lyreco aktivt deltager i den grønne omstilling ved at udvikle bæredygtige produkter og ydelser.

Det er ikke kun stolthed og den grønne agenda, der fylder i Great People Survey. 94% af respondenterne svarer således, at Lyreco Danmark vægter diversitet i medarbejderstaben højt, og at det afspejler sig positivt i arbejdsmiljøet. Ligesom 91% giver udtryk for, at deres nærmeste leder giver medarbejderen den støtte og sparring, de har behov for. Alle resultater er Michael Baun Christensen meget tilfreds med.

Michael Baun Christensen - Managing Director Scandinavia

Vores arbejde med at blive mere bæredygtige fremover er dybt forankret i os alle sammen. Derfor er det også en stor glæde for mig, at det også kommer til udtryk i Great People Survey. Det viser, at indsatsen betaler sig, og ikke mindst at medarbejderne er med på holdet

Michael Baun Christensen,
Managing Director, Lyreco Scandinavia.

Nu starter arbejdet for alvor

Selvom resultaterne for Great People Survey nu ligger klar, er arbejdet langt fra slut. Hvert enkelt team skal i de kommende uger aktivt arbejde med egne resultater og debattere, hvordan de fremover kan blive endnu bedre. Overvejelserne bliver overgivet til ledelsen, som så arbejder videre med at få implementere resultaterne i kommende arbejdsprocesser.

Derudover er der stort fokus på de områder, der scorer lavest blandt medarbejderne i Great People Survey. Det handler blandt andet om det effektive samarbejde på tværs af afdelinger samt teknologiske arbejdsprocesser, der ifølge medarbejderne godt kan optimeres.

”Det er ikke overraskende, at undersøgelsen også viser, at der stadig er emner, vi kan blive bedre til. Det tager vi naturligvis meget seriøst. Medarbejderne har vist os stor tillid ved at være ærlige og ved at bakke så massivt op omkring Great People Survey, og den tillid værner vi om. Nu smøger vi ærmerne op og starter arbejdet for alvor,” slutter Birgitte Hamann, Scandinavian People & Culture Director. 

Målsætning.jpg

Læs mere

Working together for tomorrow
Vi er Lyreco