Værdsatte kontorelever

I Lyreco er eleverne på lige fod med resten af medarbejderne

Hos Lyreco ser vi vores elever som en vigtig ressource, vi er stolte af. Derfor gør vi også en indsats for, at vores elever får en god og lærerig oplevelse, som er en stor fordel for både os og eleverne.
 

Vi betragter vores elever som ligeværdige kollegaer, og derfor er det helt naturligt, at de får tildelt egne opgaver og ansvar, som passer til dem. Det er vores opgave at klæde eleverne bedst muligt på til deres karriere og fremtid i branchen. Derfor stifter vores elever ofte bekendtskab med flere afdelinger i elevperioden for på den måde at få et mere indgående kendskab til virksomheden og opgaveløsning generelt.

Camilla kontorelev Lyreco

Jeg har i min elevtid hos Lyreco været på en kæmpe lærerig rejse – både personligt og fagligt. Jeg har fra første dag følt mig utroligt velkommen og som en del af teamet på nøjagtig lige fod med mine andre kollegaer i Customer Care”

Camilla Madsen
Tidligere kontorelev

Det hører ikke til sjældenhederne, at vores dygtige elever afslutter deres uddannelse med flotte karakterer, og går man rundt på gangene på kontoret i Roskilde, møder man flere tidligere elever, der har fundet deres faste plads hos Lyreco. Det er med til at styrke vores udvikling og vores interne samarbejde, at vores elever har lyst til at blive efter endt uddannelse. Det er bl.a. tilfældet med Camilla, som vi fremover vil nyde godt af i rollen som Customer Care Advisor i Back Office.

 

Internationale muligheder

Med datterselskaber i 25 lande og hovedkoncern i Frankrig får vores elever også mulighed for at skabe internationale netværker, som kan udfordre og berige deres arbejde. Det har for nylig mundet ud i en stor mulighed for vores tidligere elev Anders, som på imponerende vis er blevet ansat i Lyreco Group efter endt elevforløb.

Anders Kontorelev lyreco

”Det har været et livsændrende elevforløb, der har givet mig mulighed for at udfolde mine vinger og dygtiggøre mig inden for marketing og kommunikation i en stor international virksomhed. Det har været en fantastisk oplevelse at være elev hos Lyreco, og jeg føler mig rustet og klar til de nye udfordringer, jeg står overfor”

Anders Storm Vestergaard
Tidligere kontorelev

Elevansvarlig med fokus på læring

Når man starter som elev hos Lyreco, bliver man mødt af en elevansvarlig. Den ansvarlige er en betroet sparringspartner, som har fokus på elevens faglige læring, men i særdeleshed også den personlige udvikling, så elevens oplevelse af at arbejde i Lyreco bliver så god som mulig. Derfor bliver forløbet også tilpasset ud fra den enkeltes ønsker, kompetencer og behov.

Camilla kontorelev Lyreco

”Lyreco gør meget ud af, at man som elev får mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige typer af opgaver og samtidig har man også mulighed for at se nærmere på de andre afdelinger og deres arbejdsopgaver. Jeg har ikke fortrudt ét sekund, for det har været de to bedste uddannelsesår, jeg har haft”,

Camilla Madsen
Tidligere kontorelev

Vil du lære mere om kulturen og arbejdsmiljøet i Lyreco? Læs mere her

 

Job i Lyreco

Working together for tomorrow
Opdag Lyreco