Niels og Jesper

Kundernes oplevelser er vigtige for os

Hos Lyreco opfordrer vi altid vores kunder til at give feedback efter at have handlet med os. Det er vigtig viden, som gør, at vi hele tiden forbedrer os. Resultaterne fra den nyeste recommendation score gør os lidt ekstra stolte.

”Jeg er både stolt og beæret over, at så mange af vores kunder har lyst til at anbefale Lyreco til andre.”

Niels Kryger, Customer Experience Director i Lyreco, er en glad mand, og det er der en ganske særlig årsag til. Hvert år sender Lyreco et spørgeskema ud til alle vores kunder, hvor vi beder dem bedømme deres samlede købsoplevelse på en skala fra 1-10.

”Vi lytter meget til vores kunder og gør os umage for altid at blive bedre. Derfor har det en stor værdi for os at høre kundernes ærlige mening om oplevelsen med Lyreco. Fra vores produkter til kundeservice og levering. At tilbagemeldingerne er så positive, er helt fantastisk”, siger Niels Kryger.

Tallene fra 2021 er gjort op, og gennemsnittet, den såkaldte recommendation score, lander på 9.2 ud af 10. Det er højere, end vi nogensinde havde turde håbe på.

Niels Kryger

Den samlede recommendation score fra 2020 lå på 8.6 ud af 10, et meget tilfredsstillende resultat, som vi håbede at matche i 2021. Det gør os kun endnu mere stolte over, at den nu er steget til 9.2.

Niels Kryger
Customer Experience Director i Lyreco

Vi samler feedback hele året

Det er langt fra et enkeltstående tiltag, at vi spørger vores kunder om at give feedback på deres oplevelse med Lyreco. Tilbagemeldingerne er et vigtigt værktøj for os og helt afgørende for de løbende forbedringer og justeringer, vi laver på Lyrecos webshop.

Foruden den årlige recommendation score, har kunderne mulighed for at anmelde deres oplevelse i en popup-survey, hver gang de har lagt en ordre.

”Det er enormt vigtigt at vide, at vores tiltag stemmer overens med kundernes behov. Sådan sikrer vi, at forbedringerne ikke bare er baseret på gætværk, men at det rent faktisk bliver efterspurgt. Heldigvis er vi enige i mange af kundernes ønsker,” siger Jesper Drejer, Digital Site Manager i Lyreco.

Jo mere specifik, kundernes feedback er, des nemmere er det for os at handle på. Senest er det blandt andet blevet til forbedringer af søgefunktion, loadingtid og en opdatering af kundeprofilen. Derfor er det nu muligt at se sin ordrehistorik og genbestille en tidligere ordre. Alle tiltag, der kommer direkte fra kundernes ønsker.

Har du også feedback til os, hører vi altid gerne fra dig.

Du kan give din mening til kende her 

Jesper Drejer

Vi har nogle enormt engagerede kunder, der ofte gerne vil give deres feedback til kende. I perioder får vi op til 10 tilbagemeldinger dagligt. Det er en kæmpe hjælp for os, for så sikrer vi, at vi hele tiden bliver bedre

Jesper Drejer
Digital Site Manager i Lyreco
Working together for tomorrow
Vi er Lyreco