teams with blue t shirt drone

Lyreco annoncerer intention om opkøb af Lomax

Lyreco annoncerer intention om opkøb af Lomax og udvider sit fodaftryk i Danmark

Roskilde, Danmark – August 17th 2022 – I dag annoncerer Lyreco deres intention om at opkøbe Lomax’ samlede forretning i Danmark. Det påtænkte opkøb er sendt til godkendelse hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (KFST).  

”Vi er glade for at have fundet et match med Lyreco, som er en stor spiller inden for vores industri. Lomax har været på en fantastisk transformationsrejse. Over det sidste årti har vi styrket vores position på det danske marked i SMB-segmentet med direkte salg ved at fokusere på kundeoplevelsen og have succes med vores digitale transformation. Når aftalen bliver godkendt, vil vi fortsætte den igangsatte rejse for alle vores kunder”, udtaler Kenneth Borup, Chief Executive Officer i Lomax.

“Lomax er en komplimenterende forretning til Lyreco, som tilbyder et bredt sortiment af løsninger til arbejdspladsen med en stærk markedsposition i det danske SMB-segment med direkte salg og et imponerende fodaftryk inden for digital marketing. Da chancen opstod, var det et logisk skridt for os at undersøge mulighederne for at gå sammen, og jeg er overbevist om, at dette vil hjælpe os med at nå vores vision om ansvarlig levering af alt, hvad enhver arbejdsplads har brug for. Det tilsigtede opkøb – når godkendt af de relevante lokale myndigheder – vil udvide udvalget af løsninger for vores kunder i begge virksomheder og give vores teams med unikke talenter mulighed for at dele deres ekspertise og levere en bedre kundeoplevelse", udtaler Gregory Lienard, Chief Executive Officer i Lyreco.

Pressekontakt: alle pressehenvendelser kan rettes til Lyrecos pressekontor via gaelle.vilatte@lyreco.com

deskright

Om Lyreco

Lyreco, en privatejet virksomhed siden 1926, er en førende distributør af produkter og løsninger til enhver arbejdsplads. Koncernen opererer direkte i 25 lande i Europa og Asien. Lyrecos 10.000 medarbejdere deler en fælles mission: at være pionerer inden for ansvarlig levering af, hvad enhver arbejdsplads har brug for, så dens medarbejdere kan fokusere på det, der betyder mest.   

Om Lomax

Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering samt rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 35.000 varenumre, er Lomax ”full service partner” til det danske erhvervsliv. Målet er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder og gøre arbejdsdagen nemmere for kunderne.

Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til at være en moderne, internetbaseret virksomhed med dag-til-dag-levering. Hos Lomax er vi mere end 200 ambitiøse medarbejdere, som konstant søger at blive bedre til det, vi laver. Vi er fordelt på fire lokationer i Frederikssund, Odense, Skanderborg og Helsingborg, Sverige.

Lomax - Merger
Working together for tomorrow
Læs mere