Temaside - Skole - Header

Skole

Skoleudstyr - Lyreco Danmark

Lyreco er din betroede partner i skoleudstyr 

Med Lyreco som skoleudstyrspartner kan du trygt fokuserer på det der er vigtigt, uden at skulle bekymre dig om logistik & praktik. 

Vores kernekompetencer er ekspert rådgivning, logistik og vi bestræber os dernæst også på at være CO2 neutrale inden 2026. <- LINK TIL CSR/Great 2026. 

Vi har alt indenfor: 
Hæfter, Hobby, Interiør, IT og Tilbehør, Læringssæt, Papir og Karton og Skriveredskaber. 

Vi fører alle de kendte mærker såsom, Pilot, Staedtler, LINEX og vores eget Lyreco varemærke der ligger vægt på bæredygtighed. 

Levering næste dag, 30 dages returret, sikker bestilling - Illustration.png

Skoleudstyr

Få et overblik over alle skolens behov: 

 

Billedkunst

Vidste du...?

... at børns kreativitet er faldet med op til 25 % siden 1980'erne? Når børn arbejder kreativt, bliver de bedre til at tænke innovativt, se flere perspektiver, løse problemer, tænke kritisk og reflektere - evner, der bliver mere og mere brug for. 

 

Kantine

Vidste du ... ?

... at skolebørn spiser næsten halvdelen af deres mad uden for hjemmet? 
En stor del af den mad, de spiser, kommer fra skolens kantine. Du og dine kollegaer i kantinen spiller derfor en vigtig rolle i forhold til at hjælpe børnene med at træffe sunde madvalg, så de har energi til en lang skoledag. 

Klasseværelse

Vidste du ... ?

... at dit klasseværelse kan understøtte dine pædagogiske mål og dine undervisningsmetoder?

Her er en række tips til, hvordan du kan eksperimentere med indretningen af dit klasselokale, så du fremmer inklusion og variation i undervisningen:

Personalerum

Vidste du …?

… at et godt indrettet og veludstyret personalerum kan være med til at understøtte videndeling, samarbejde og tværfaglighed?

Men det kan være svært at tilpasse personalerummene til de mange skiftende behov i løbet af en arbejdsdag. Især lærerværelset kan være svært at indrette. Det skal ofte rumme mange funktioner, fra forberedelse til frokoststue.

SFO

Vidste du …?

… at fri leg ifølge Verdensbanken er den vigtigste kilde til børns udvikling og læring?

I den fri leg er børnene i flow – ligesom når du selv bliver så opslugt af en aktivitet, at du glemmer tid og sted – og det får deres hjerner til at vokse og danne nye forbindelser. De bliver simpelthen klogere af at lege!

Men fri leg er en truet dyreart i mange børneliv. Som pædagog i SFO eller på fritidshjem kan du være med til at beskytte den frie leg og støtte børnenes udvikling til hele mennesker ved at skabe gode rammer for legen.

Teknisk service

Vidste du at ...? 

... at teknisk service-medarbejdere er blandt de medarbejdergrupper, der oftest får arbejdsskader?

Få en opringning af en af vores specialister