Header about

A Great Working Day. Delivered.

Lyreco – alansa johtava toimija Suomessa, Euroopan markkinajohtaja ja maailman kolmanneksi suurin työpaikkatarvikkeiden ja -palvelujen tarjoaja maailmassa. 

Lyreco on vuonna 1926 perustettu perheyhtiö, joka haluaa jatkuvasti kehittää toimintaansa keskittymällä asiakaskokemuksen parantamiseen, vahvaan kumppanuuteen tunnettujen toimittajien kanssa sekä tehokkaaseen logistiikkaan. Suomessa olemme toimineet vuodesta 1930.  

Konserni toimii 25 maassa Euroopassa ja Aasiassa; lisäksi katamme 17 muuta markkinaa, neljällä mantereella, jakelukumppaneiden avulla.  Suomessa lyrecolaisia on 180; pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaalla, mutta myynti- ja toimitusverkostomme kattaa koko Suomen.

Climber on top mountain

Olemme edelläkävijä, joka mahdollistaa vastuullisesti kaiken mitä työpaikoilla tarvitaan, jotta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen.

10 000 lyrecolaisen yhteinen missio

Kaikkea kaikille työpaikoille

Työpaikkatarvikkeiden ja -ratkaisujen asiantuntijana Lyrecon asiantuntemus kattaa kaikki työpaikan tarpeet: toimistotarvikkeet, ergonomiatuotteet, IT-laitteet, personoidut tuotteet ja liikelahjat, henkilökohtaiset suojavarusteet, hygieniatuotteet, kahviotarvikkeet, terveydenhuoltotuotteet ja esitystekniikanratkaisut...

 

Tutustu verkkokauppaan

Toimistoon

office

Kotitoimistoon

at home

Teollisuusympäristöön

industrial

Terveydenhuoltoon

Healthcare_FI

Jotta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen

 

Lyreco_FI_Delivery

Lyreco Suomessa

Edistämässä kestävää kehitystä työpaikoilla

Asiakkaamme tarjoavat henkilöstölleen työympäristön, jolla vaikutetaan konkreettisesti ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. 

Huippuosaamiseemme kuuluu, että kaiken tekemisemme keskiössä on toimiminen kestävän kehityksen mukaisesti. 

Olemme olleet mukana YK:n Global Compact -sopimuksessa vuodesta 2004, ja sen mukaisesti laadimme vuosittaisen yhteiskuntavastuuraportin.

Tutustu viimeisimpiin tuloksiin edistymisestämme ja toimenpiteistämme.

Kiertotalouslupaus 

Ilmastonmuutoksen dramaattiset vaikutukset muistuttavat meitä enemmän kuin koskaan velvollisuudestamme kunnioittaa ympäristöä. Lyrecossa olemme vakuuttuneita siitä, että kiertotalous on paras malli ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja samalla vastuullisen kasvun saavuttamiseksi. Siksi lupaamme virallisesti kehittää täysin "kiertävät" työpaikkatuotteet ja -ratkaisut vuoteen 2025 mennessä asiakkaillemme ja työntekijöillemme.

LFE CAMBODIA

Lyreco For Education

10 000 lyrecolaista on sitoutunut keräämään varoja lasten kouluttautumiseen

Kaikkien työntekijöidemme sitoutuminen hyväntekeväisyyteen on osa Lyrecon yrityskulttuuria. 
Lyreco For Education -ohjelman avulla Lyrecon työntekijät kehittävät tapoja kerätä rahaa, jotta köyhissä olosuhteissa elävät lapset saisivat paremmat mahdollisuudet koulutukseen kehittyvissä maissa.

e shop

Lyrecon verkkokauppa

Kaikki työpaikkatarvikkeet yhdestä ja samasta paikasta - helposti ja nopeasti!

Lue lisää