A road

Kansainvälinen Lyreco

Toimimme 42 maassa ympäri maailman

Ajattelemme globaalisti – toimimme lokaalisti

Työpaikkatarvikkeiden ja palveluiden kansainvälinen myynti on sekä paikallisten erityispiirteiden tuntemusta että jatkuvaa sopimusten ylläpitoa tavarantoimittajien kanssa.

Lyrecon kansainvälinen verkosto kattaa 42 maata ja neljä mannerta. 

Lyrecon 15 tytäryhtiötä toimivat suoraan 25 maassa Euroopassa ja Aasiassa.

Tytäryhtiöiden lisäksi Lyrecolla on 13 strategista yhteistyökumppania, joiden kautta olemme läsnä myös 17 muulla markkina-alueella Aasiassa, Oseaniassa, Euroopassa sekä Etelä-, Väli- ja Pohjois-Amerikassa.

Worldmap_Lyreco
cars asia

25 Lyreco-maata

Työpaikat ja työn vaatimukset vaihtelevat maasta toiseen niin toimistoissa, teollisuudessa kuin rakennustyömaillakin. Myös yrityksen koko vaikuttaa sen tarpeisiin ja toimintaan. 

Lyrecon 15 tytäryhtiötä toimii 25 maassa. Koska tunnemme näiden maiden erityispiirteet, voimme aina mukauttaa toimintamme paikallisiin tarpeisiin. Näin huolehdimme sekä paikallisista että kansainvälisistä asiakkaistamme parhaalla mahdollisella tavalla. 

  • EUROOPPA: Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Luxemburg, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Unkari

  • ASIA: Hong Kong, Korea, Malesia, Singapore, Thaimaa

Partners_Lyreco_2022

Maailmanlaajuinen kumppaniverkosto

Lyrecon laaja kumppaniverkosto tarjoaa kansainvälisille asiakkaillemme vankkaa paikallisosaamista ympäri maailman. 15 kansainvälistä kumppaniamme tuntevat kukin erinomaisesti oman markkina-alueensa ja takaavat kattavan jakelupeiton.

Lyrecon työpaikkatarvikkeiden ja palveluiden verkosto kattaa omat tytäryhtiömme mukaan lukien 42 maata neljällä mantereella. Aiemmin mainitut 25 maata ovat Lyrecon omien tytäryhtiöiden hallussa, ja kumppanimme toimivat seuraavassa 17 maassa:

  • Pohjois- ja Väli-Amerikka: Yhdysvallat, Kanada, Meksiko
  • Etelä-America: Brasilia, Argentiina
  • Eurooppa: Latvia, Liettua, Viro, Romania, Turkki
  • Aasia ja Oseania: Taiwan, Kiina, Intia, Australia, Uusi-Seelanti

Markkinaosuuden vahvistuminen Aasiassa

Lyreco osti vuonna 2019 Singaporen työpaikkatarvikeyritysten markkinajohtajan, Deskrightin.

Toisiaan täydentävät Lyreco ja Deskright ovat yhdessä entistäkin vahvempia. Singaporen yritykset saavat näin ollen aivan uudenlaisen asiakaskokemuksen.

 

deskright
people at a desk

Yksi kontakti riittää myös kansainvälisissä ostoissa

Lyrecon kansainväliset asiakkaat voivat tilata kaikki työpaikkatarvikkeensa kaikkiin toimipisteisiinsä ympäri maailman yhden kontaktihenkilön kautta.

Sinä voit keskittyä ydintoimintaasi sillä aikaa, kun Lyrecon-kontaktisi hoitaa sopimukset ja neuvottelut tavarantoimittajien, toisten Lyreco-maiden ja muiden kumppaniemme kanssa.

  • sopimuksen valmistelu: monen maan tuotteiden ja palveluiden kokonaisuuden koordinointi ja yhteneväistäminen neuvotellaan yhdessä paikallisten asiantuntijakumppaneiden kanssa 
  • sopimusten hallinnointi: seuraamme paikallisia toimintoja ja toiminnan laatua paikalliset erillisvaatimukset huomioiden 
  • sopimuksen ylläpito: 360 asteen näkyvyys sopimukseen ja sen tietoihin sekä säännölliset tarkastukset.