People working in a meeting room

Sinun osaamisellasi on merkitystä, ja sitä arvostetaan!

Me Lyrecolla uskomme sloganiimme "working together for tomorrow". Tällä tarkoitamme työntekijöidemme jatkuvaa kehittämistä niin heidän oman osaamisensa osalta kuin asiakassuhteissa ja liiketoiminnassammekin.

Vaalimme työntekijää arvostavaa yrityskulttuuria, joka näyttäytyy työntekijän haluna tehdä parhaansa. Arvomme intohimo, erinomaisuus, kunnioitus ja ketteryys näkyvät aidosti arjessamme. Tulevaisuutemme näyttää loistavalta, sillä meillä on juuri oikea sekoitus ihmisiä, teknologiaa ja yhteiskuntavastuuta, tavoitteenamme on olla mukana toimittamassa hyvä työpäivä asiakkaillemme ja työntekijöillemme.

ARVOMME

KOHTI TÄYDELLISYYTTÄ

excellence

Tähtäämme aina täydelliseen suoritukseen

SYDÄN MUKANA

passion

Me todella välitämme

KUNNIOITUS

respect

Panostamme keskinäiseen luottamukseen, kunnioitukseen ja eettiseen toimintaan

KETTERÄ EDELLÄKÄVIJÄ

agility

Valmistaudumme, innovoimme ja mukaudumme muutoksiin

EB

Pitämällä huolen työntekijöidemme työtyytyväisyydestä, turvaamme asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Sitoudumme tarjoamaan positiivisen, tuotteliaan ja kannustavan työympäristön, jossa kaikki työntekijämme kokevat arvostusta ja ovat valmiita tekemään parhaansa.

Henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Yrityksenä olemme ylpeitä voidessamme tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen kehityksen ja urapolut, jotka saavutetaan räätälöimällä koulutustarpeita ja tukea. Tiedostamme, että siakkaamme ovat menestyksemme kannalta ensiarvoisen tärkeitä ja haluammekin tarjota palvelua, joka on vertaansa vailla.

Kaikki osastot tekevät yhteistyötä varmistaakseen, että tarjottu palvelu on aina huippuluokkaa, jotta voimme säilyttää uskolliset ja sitoutuneet asiakkaamme.

international career travel

Liity mukaan kansainväliseen yritykseen

Lyreco on Euroopan johtava ja kolmanneksi suurin työpaikkatuotteiden ja -ratkaisujen jakelija maailmassa, ja sillä on 15 tytäryhtiötä 25 maassa sekä Euroopassa oma työsuojelutuotteiden asiantuntijayksikkö… meillä on todellakin mahdollisuus kansainväliseen uraan!

Lisäksi kansainvälisenä konsernina meillä on mahdollisuus yhdessä Lyreco-tytäryhtiöiden kanssa osallistua hyväntekeväisyystoimiin niin kansainvälisellä että paikallisella tasolla. Viimeaikaisen terveyskriisin aikana kaikki Lyreco-konsernin työntekijät osallistuivat hyväntekeväisyystoimintaan jokaisessa maassa.

innovation lyreco

... ja innovatiivinen yritys

Vuonna 2016 luotiin innovaatiomme suunta nopeuttamaan edelläkävijäprojektiemme kehitystä, kuten "kitkaton" täydennys tai kiertotalous. 

Siitä lähtien olemme nopeuttaneet innovaatioprosessiamme pysyäksemme mukana Lyrecon asiakkaiden ja työntekijöiden uusissa odotuksissa. 

Yksi tuoreimmista esimerkeistä on hackathon, jonka järjestimme Pariisissa. Osallistujia tuli kaikkialta Euroopasta auttamaan meitä kehittämään huomisen kitkatonta toimitusratkaisua. Tätä tarjousta markkinoidaan tänään!

Lue lisää