Planet

Ympäristö

Vähentääksemme vaikutustamme planeetallemme sitoudumme:

  • Vastuullisten tuotteiden ja palveluiden käyttö ja myynti sekä kiertotalouteen sitoutuminen
  • Hiilineutraalius kuljetuskalustossa ja matkustamisessa - myös kompensoiden
  • Hiilineutraalius yrityksemme tiloissa
CO2 päästöjen vähentäminen

CO2-päästöjen vähentäminen

Toimitukset alhaisilla päästöillä
Koska logistiikka - tuotteiden kuljettaminen - on Lyrecon ydinliiketoimintaa, innovoimme jatkuvasti, miten voimme pienentää CO2-vaikutuksiamme mm. reittioptimoinneilla ja vähäpäästöisillä ajoneuvoilla. Uudella vastuullisuusstrategiallamme vähennämme yritysajoneuvojen ja liikematkojen vaikutusta sekä kompensoimme hiilidioksidipäästöjä, joita emme pysty vähentämään vuoteen 2026 mennessä.

Lue lisää toimistamme ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Vastuulliset tuotteet ja palvelut

Sustainable by Lyreco

Sustainable by Lyreco

Me Lyrecossa uskomme, että huomisen vastuulliset työpaikat rakennetaan tänään. Ympäristömme muuttuu ja me sen mukana. Muutoksessa asiakkaillemme tarjoamamme tuotteet ja palvelut ovat innovatiivisia ja vastuullisia vastaten asiakkaiden tarpeita. 

vastuullinen valinta

Lyrecon vastuullinen valikoima

Sitoudumme käyttämään ja myymään vastuullisia tuotteita ja palveluita. Haluammekin siirtyä lineaarisesta mallista (osta – käytä – hävitä) kiertotalouteen tarjoamalla kestäviä vaihtoehtoja kaikille myymillemme tuotteille, parantamalla sekä tuotteiden että pakkausten kierrätettävyyttä ja tarjoamalla jätteiden kierrätystä. Tavoitteenamme on, että 90 % liikevaihdostamme tulisi vastuullisista tuotteita ja palveluista.

Kiertotalous

Viisi sitoumustamme kiertotalouteen työpaikalla

Remote video URL

Lue lisää kiertotalousstrategiastamme