LPS_3

Lyreco Print Service

logo_LPS.png

on kustannustehokas, turvallinen ja täysin räätälöitävissä oleva tulostusratkaisu kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

  1. Tietoturva uudelle tasolle

  2. Markkinoiden läpinäkyvin hinnoittelu – ei yllättäviä piilokustannuksia

  3. Säästät energiaa ja luontoa

  4. Teknisesti ja taloudellisesti parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi

iStock-932650516

Tietoturva uudelle tasolle

Työskentelisitkö sinä tietokoneella, joka ei ole suojattu? Tuskinpa. Monitoimilaitteella tehdään monia samoja töitä kuin tietokoneellakin: lähetetään sähköpostia, skannataan luottamuksellisia dokumentteja ja tallennetaan tietoa verkkokansioihin. Miksi siis jättäisit tulostimesi suojaamatta?

LPS-palvelun valikoimaan kuuluu erilaisia turvatulostusratkaisuja sekä markkinoiden edistyksellisimpiä tulostusjärjestelmiä, joiden tietoturvataso on huippuluokkaa. Lue lisää tulostusympäristön suojaamisesta verkkosivultamme tai pyydä asiantuntijaamme kertomaan lisää.

Olivatpa yrityksesi tulostustarpeet pieniä tai suuria, autamme mielellämme sopivan tulostusratkaisun valinnassa. Ota yhteyttä ja pyydä maksuton ja sitoumukseton asiantuntijakonsultaatio.

LPS_5

Markkinoiden läpinäkyvin hinnoittelu – ei yllättäviä piilokustannuksia

Tiedätkö, mitä maksat nykyisestä tulostusratkaisustasi? Entä mistä kustannukset koostuvat? Saammeko esittää sinulle kustannustehokkaan ratkaisun?

Saat tulostusjärjestelmän käyttöösi yhdellä palvelunaloitusmaksulla, ilman kuukausimaksuja. Tämän jälkeen maksat vain tarvikkeista, ja niistäkin vain oman kulutuksesi mukaan, kiinteällä sopimushinnalla. Palvelu sisältää kaiken, mitä tarvitset toimivaan tulostamiseen: tulostuslaitteet ja niiden sovellukset sekä laitteiden toimituksen, asennuksen ja vikatilanteissa korjaukset.

LPS-tulostuspalvelun hinnoittelumalli on läpinäkyvämpi ja käytössä edullisempi kuin perinteinen, sivupohjainen hinnoittelu. LPS-palvelun hinnoittelu perustuu asiakkaan todellisiin käyttökustannuksiin, joten et maksa turhasta. Voit myös itse vaikuttaa tulostuskustannuksiisi.

leaf-1001679

Säästät energiaa ja luontoa

Valitsemalla Lyrecon tulostusratkaisun, voit säästää myös energiaa ja luontoa. Kaikki tarviketoimitukset optimoidaan ja hoidetaan osana muita kuljetuksia, sillä pyrimme aina minimoimaan palvelujemme hiilijalanjäljen. Tulostusratkaisusta syntyy myös vähemmän ympäristökuormaa: kun värikasettien kulutus perustuu todelliseen käyttöön, et osta enää yhtään turhaa värikasettia.

TA3554ci_0.png

Teknisesti ja taloudellisesti parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi

Me Lyrecolla ymmärrämme, että asiakkaamme ovat erilaisia, ja että asiakkaidemme tulostustarpeet vaihtelevat mm. toimialan, käyttäjämäärän ja laitteen käyttötarkoituksen mukaan. Siksi emme myy valmiita paketteja, vaan etsimme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivimmat tulostuslaitteet ja tarjoamme aina teknisesti toimivimman ja edullisimman kokonaisratkaisun.

Laitevalikoimamme kattaa kaiken aina pienistä mustavalkotulostimista isoihin monitoimilaitteisiin, ja tarjoamme kaikkiin Lyrecon ratkaisuihin samat palveluehdot ja yhtä korkean palvelutason.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä yrityksellesi sopivimmat tulostusratkaisut.

Lue lisää