Thuis werken

Efficiënt thuiswerken

Hoe zorg je ervoor dat je thuis efficiënt en gezond kan blijven werken? Wat heb je hiervoor allemaal nodig en waar moet je op letten? We hebben voor jou een handig overzicht gemaakt rond verschillende relevante thema’s.

1. Blijf in contact

2. Blijf in vorm

Communicatie met collega’s en/of klanten is ook in je thuiskantoor cruciaal. Met de juiste apparatuur kan je vanuit je thuiskantoor sociale contacten onderhouden en toegang hebben tot je werkdocumenten en -tools.

Blijf in contact

Wanneer je langere tijd van thuis uit werkt wordt het belangrijk om toch eens goed na te denken over de inrichting van je werkplek. Zo kan je kleinere en grotere kwaaltjes, als gevolg van een niet optimale zit- en werkhouding, voorkomen.

Je materiaal opstellen

3. Blijf gefocust

4. Blijf georganiseerd

Thuiswerken kan heel fijn zijn door de vrijheid die het met zich meebrengt, maar het heeft ook nadelen. Je kunt snel je focus verliezen, bijvoorbeeld omdat je wordt afgeleid door je huisgenoten of door dingen die thuis moeten gebeuren.

Plan je dag

Drink voldoende

Thuiswerken met de kinderen

Hoe digitaal we ook werken, toch blijven een aantal materialen onontbeerlijk om je werk efficiënt rond te krijgen. Het kan ook helpen om het overzicht te bewaren en je gedachten te ordenen.

 

Print cartridges kiezen

Lees hier meer over hoe wij jou kunnen bijstaan tijdens Covid-19