Mondkapje

COVID-19

Zo houd je de werkvloer veilig

COVID-19 raakt ons allen

Of jouw organisatie nu dapper doorgezet heeft of het werk stil heeft moeten leggen, duidelijk is dat werkgevers die de komende maanden het werk willen organiseren, dat anders zullen moeten aanpakken. Wij willen het leven op het werk voor jou vergemakkelijken, dus ook nu staan wij klaar met advies en antwoorden.

Hand sanitation

Onze oplossingen

Sinds de intrede van COVID-19 in het voorjaar is het leven op kantoor en thuis helemaal omgegooid. Er werd ingezet op thuiswerken, kantoren werden heringericht en communicatie werd belangrijker dan ooit. Velen maken nu opnieuw (deeltijds) de terugkeer naar kantoor en dat brengt uiteraard unieke uitdagingen met zich mee. Op deze pagina begeleiden we jou graag bij alles dat hierbij komt kijken.

Ontdek onze blogs met praktische tips, handige producten én onze COVID-19 whitepaper die je als praktische handleiding kan gebruiken!

Om dit alles te verduidelijken en te illustreren maakten we ook een brochure.

Communicatie

Communicatie is zowel op kantoor als naar medewerkers thuis een absolute prioriteit. Het gaat hier niet alleen over de nieuwe vorm van werken en vergaderen maar bijvoorbeeld ook over veiligheidsmaatregelen communiceren. Het oprichten van een COVID-19 werkgroep kan het verschil maken en je werknemers tevreden en geïnformeerd houden. Niet zeker wat dit inhoudt? Check dan zeker onze blog hierover!

Social distance

Afstand houden blijft de norm, en kan er voor zorgen dat een mondmasker niet de hele dag nodig is. Kom je niet uit alle richtlijnen en heb je een houvast nodig om je kantoor in te richten? Geen zorgen, wij hebben voor jou alles op een rijtje gezet. Onderstaande posts geven je meer informatie over social distance op kantoor of in de productieomgeving. Zorg ervoor dat alle collega’s up-to-date blijven en de richtlijnen kennen.

Bekijk al onze signalisatie- en afschermingsoplossingen

Structurele motivatie

Verantwoordelijkheid als werkgever

Zie je als werkgever door de bomen het bos niet meer? Wij begeleiden je graag bij het implementeren van alle richtlijnen. In deze blogpost vind je alvast een waaier aan informatie. Meer advies nodig? Neem dan zeker contact op met je Lyreco contactpersoon.

Ontvang je bestelling thuis

Back to work

Het nieuwe normaal whitepaper

  • Welke maatregelen Lyreco Benelux heeft ingevoerd om ons personeel en onze klanten te beschermen.
  • Tips en tricks voor het communiceren van maatregelen naar werknemers en klanten.
  • Richtlijnen voor de hygiëne, social distancing, het ontvangen van bezoek, signalisatie, op de baan, en zo veel meer.

Lees verder