Lyreco For Tomorrow 2

Maak deel uit van een verantwoordelijk bedrijf

Samen werken voor een betere toekomst

Ons liefdadigheidsprogramma

Lyreco For Education

Wij geven om de toekomst, en bij Lyreco kan je bijdragen aan ons gezamenlijke doel om samen te werken voor morgen. Een van onze sterke engagementen in de duurzaamheidspijler van Lyreco is ons intern programma "Lyreco for Education" - het geven van een betere toegang tot onderwijs aan kinderen die in slechte omstandigheden leven. Bij Lyreco kan je helpen een verschil te maken!

MEER DAN 10.000 LYRECO-MEDEWERKERS ZETTEN ZICH IN VOOR GELIJKE TOEGANG TOT ONDERWIJS

Al onze medewerkers inzetten om tijd te besteden aan liefdadigheidsactiviteiten maakt deel uit van de bedrijfscultuur van Lyreco. Via het Lyreco For Education-programma ontwikkelen Lyreco-werknemers fondsenwervingsacties om kinderen die in slechte omstandigheden leven een betere toegang tot onderwijs te geven.

Het doel van dit nieuwe programma is om de schoolinschrijvingen te verhogen en het aantal vroegtijdige schoolverlaters te verminderen door de kwaliteit van het onderwijs en de leeromstandigheden te verbeteren, in het bijzonder voor etnische minderheden. Via diverse activiteiten en initiatieven in onze wereldwijde dochterondernemingen worden fondsen geworven om dit te bereiken.

Bekijk onze video voor meer informatie:

 

Lyreco LFE results

BELANGRIJKSTE RESULTATEN (2010 - 2019)

LFE money
€3M
INGEZAMELD
LFE children
115.000
KINDEREN INGESCHREVEN
LFE abc
328
SCHOLEN GESTEUND
LFE - teachers
498
LERAREN OPGELEID
LFE - school
60
SCHOOLVOORZIENINGEN
a map
6
LANDEN GESTEUND SINDS 2008

Duurzaamheid

Lyreco is een bedrijf waar altijd rekening wordt gehouden met duurzaamheid, op alle niveaus en voor elke beslissing - of het nu gaat om het milieu, onze mensen, onze klanten, leveranciers of om uzelf.  

Bij Lyreco streven we naar een verantwoorde groei door Kwaliteit voor onze klanten te koppelen aan duurzaamheid. We willen deze ambitie naar een hoger niveau tillen door ons te engageren om tegen 2025 volledig "circulaire" werkplekoplossingen te ontwikkelen voor onze klanten over de hele wereld.

Ontdek onze belofte en onze 5 engagementen voor circulaire economie:

 

Duurzaamheidsverslag

Lyreco duurzame acties

Bekijk onze laatste engagementen in het Lyreco MVO-rapport.

People laughing at camera

MAAK DEEL UIT VAN EEN VERANTWOORDELIJK BEDRIJF

Wil je met ons meedoen en samen werken een aan een betere toekomst?

Lees verder