SPECIALISATION & EXPERTISE

EKSPERTISE OG SPESIALISERING

Rådgivning fra IT-produkter til kontorinnredning

Noen områder innenfor arbeidsmiljøet krever konkret ekspertrådgivning. Det kan være områder som er underlagt komplekse lover og regler, f.eks. menneskers sunnhet og sikkerhet på arbeidsplassen, eller det kan dreie seg om mer generell medarbeidertrivsel. 

 

PVU & Industrielle løsninger 

I tillegg til et utvidet utvalg av Personlig VerneUtstyr, gir Lyreco sine europeiske kunder en sikkerhetsekspertise som er styrket etter at Lyreco nylig innledet et samarbeid med et firma som er kjent for deres kunnskap om sikkerhet: Intersafe, en av de ledende leverandørene av Personlig VerneUtstyr i Frankrike og Benelux-landene.

Se vårt PVU-utvalg i nettbutikken vår

hygiene

Specialister i hygiejne på arbejdspladsen

For å støtte våre kunder i deres valg av hygieneprodukter, er Lyrecos egne hygienespesialister klare med ekspertrådgivning om miljømessige og innovative hygieneprodukter. 

Lyreco har utviklet et omfattende utvalg av essensielle Hygiene- og rengjøringsmidler, slik at våre kunder alltid får full valuta for pengene. Lyrecos rengjøringsmidler og mikrofiberkluter er sertifiserte med EU-miljømerket som garanterer miljøvennlige produkter og effektiv rengjøring.

Les mer
Working together for tomorrow