Medarbejdere

Du kan være med på å utgjøre en forskjell

Hos Lyreco tror vi på «samarbeid for fremtiden», som betyr at vi hele tiden forsøker å være nyskapende og utvikle oss, slik at våre medarbeidere, kunder og forretning fortsetter å vokse og utvikle seg. 

Vi tror på en kultur hvor vi verdsetter våre medarbeidere og inspirerer dem til å bli så dyktige som mulig, og våre kjerneverdier, Lidenskap, Fortreffelighet, Respekt og Smidighet, spiller en sentral rolle i dette.

Gjennom en perfekt blanding av mennesker, teknologi og vår firmastrategi for sosial ansvarlighet, tar vi sikte på at våre kunder og medarbeidere skal få en god arbeidsdag.

VÅRE VERDIER

FORTREFFELIGHET

excellence

VI STREBER ETTER PERFEKSJON I ALT VI GJØR.

LIDENSKAP

passion

VI TAR HÅND OM KUNDENE VÅRE.

RESPEKT

respect

VI TROR PÅ TILLIT, RESPEKT OG ETISK ATFERD.

SMIDIGHET

agility

VI FORUTSER FORANDRINGER OG TILPASSER OSS GJENNOM INNOVASJON.

Elev Marketing

Vi oppbygger den beste medarbeideropplevelsen for å sikre kundetilfredsheten.

Vi streber etter å tilby våre medarbeidere den best mulige opplevelsen i et arbeidsmiljø som respekterer verdiene deres og tar hånd om deres trivsel og ambisjoner. 

 

Mennesker er kjernen i alt vi gjør og står for.  Som virksomhet er vi stolte av å gi våre medarbeidere de best mulige utviklings- og karrieremulighetene ved å tilby tilpasset etterutdanning og veiledning. Kundene våre er avgjørende for vår suksess. Vi anerkjenner dette ved å yte en uovertruffen service.

Alle avdelingene samarbeider for å sørge for at tjenestene vi leverer til enhver tid er av ypperste klasse, slik at vi kan holde fast på våre lojale og engasjerte kunder.

international career travel

Bli en del av en internasjonal virksomhet

Lyreco er ledende i Europa som verdens tredjestørste distributør av produkter og løsninger til arbeidsplassen med 25 datterselskaper i 25 land og en europeisk sikkerhetsekspertiseenhet.

Dessuten har vi som internasjonalt konsern muligheten for, sammen med Lyrecos datterselskaper, å delta i solidaritetstiltak på både globalt og lokalt plan. Under den siste helsekrisen mobiliserte vi alle Lyrecokonsernets medarbeidere over hele verden for å vise solidaritet.

innovation lyreco

... og en nyskapende virksomhet

I 2016 skapte vi Innovation Direction for å fremskynde utviklingen av pionerprosjekter som "knirkefri" gjenoppfylling og sirkulær økonomi. 

Siden da har vi satt opp tempoet på vår innovasjonsprosess for å holde tritt med nye forventninger våre kunder og medarbeidere har. 

Et av de siste eksemplene er det hackathon vi organiserte i Paris, hvor vi inviterte deltagere fra hele Europa til å hjelpe oss med å utvikle morgendagens problemfrie leveringsløsning. I dag er dette tilbudet på markedet!

Les mer