Lyreco Conscious Choice

Lyreco Conscious Choice Program

 

I 2021 ble Staples Solutions kjøpt av Lyreco. Som følge av dette oppkjøpet endrer det tidligere Easy On The Planet-programmet nå navn til Lyreco Conscious Choice Program. Programmet har samme innhold og målsetninger som før, det eneste som er nytt er navnet. 

Bli med på å redusere den negative miljøpåvirkningen fra dine innkjøp sammen med oss. Gjennom å øke andelen produkter med bedre bærekraftsegenskaper og redusere andelen små ordrer kan du gjøre en stor forskjell for miljøet. For hvert valg du tar i riktig retning reduserer vi klimaavtrykket ytterligere gjennom å plante trær på vegne av din bedrift.

Få hjelp til å redusere den negative miljøeffekten av innkjøpene i bedriften

Sammen går vi gjennom innkjøpene dere gjør hos oss, og kartlegger andelen små bestillinger og hvilke produkter du kan erstatte med mer miljøvennlige alternativer.

Bestill gjerne, men ikke like ofte

Vi viser hvordan du kan redusere andelen små bestillinger. Når du samler innkjøpene reduseres antall leveranser. Det betyr mindre transport, mindre emballasje og materialforbruk, og lavere utslipp. Dessuten blir administrasjonen enklere. Vår Small Order-kalkulator er til god hjelp underveis.

Bli kjent med mer miljøvennlige produkter

Vårt sortiment av produkter med miljømerker og gode bærekraftsegenskaper er i stadig vekst.
Gå hit for å finne produktene.

Vi planter trær på vegne av din bedrift

Når du øker andelen Conscious Choice-produkter, kjøper Easy Tree-artikler og reduserer antall små ordrer, planter vi trær på vegne av bedriften din gjennom vår samarbeidsorganisasjon Plant-for-the-Planet. Sammen med kundene våre har vi plantet over 1,2 million trær!

Oppfølging

Vi utarbeider regelmessig rapporter over deres innkjøp, slik at det er enkelt å følge opp hvor raskt forbedringsarbeidet går.

Kom i gang med det samme – kontakt oss

                                                                 

PLANT-FOR-THE-PLANET

 

Plant for the planet

Vi jobber tett med en av verdens ledende veldedige organisasjoner for planting av trær over hele verden. Plant-for-the-Planet tar opp arven etter UNEPs Billion Tree-kampanje, som resulterte i at over 14 milliarder trær ble plantet over hele verden. Den gav titusener av barn kunnskapen de trengte for å bli klimaambassadører i lokalsamfunnet.

Plant-for-the-Planet ble grunnlagt i januar 2007 på initiativ fra studenter. En skoleoppgave om klimakrisen av den da ni år gamle Felix Finkbeiner var utgangspunktet. Finkbeiner var inspirert av Wangari Maathai, som hadde plantet 30 millioner trær i Afrika. På slutten av oppgaven la Finkbeiner frem en idé om at barn over hele verden kunne plante en million trær i alle land for å skape balanse i CO-regnskapet.

Vi belønner din innsats og planter trær på dine vegne gjennom vår samarbeidspartner Plant-for-the-Planet!

Les mer her!

Våre partnere i programmet

Våre partnere