Picture of a rickshaw in the city

Lavt utslipp i storbyer

 

Lyreco er forpliktet til å finne nye måter å redusere den innvirkningen vi har på miljøet, samtidig som vi øker vår evne i å tilby et høyt servicenivå til kundene våre. 

I London, Paris, Bern og Zurich tester vi ut og utvikler karbonfattige leveranser. Dette er for å hjelpe store bysentre med å takle den utfordringen det er å skulle redusere CO2-utslipp og luftforurensning. 

Picture of a rickshaw in the city

Lyreco Sveits leverer varer til kunder i Zurich, Bern og Basel med elektriske personvogner

Ved å utruste tre sveitsiske byer (Zurich, Bern og Basel) med elektriske personvogner, er Lyreco Sveits aktivt involvert i å redusere CO2-utslipp i bysentrene. Denne transporten har flere logistiske fordeler: I tillegg til å nesten ha null karbon-utslipp, muliggjør den leveranser til klienter i bilfrie områder og gir kundeopplevelsen et originalt preg.  

LOW EMISSION LYRECO UK

Lyreco UK tester ut bruk av lastesykler for leveranser i London.

I en overbelastet moderne by som London er mulighetene for å avlevere varer fort og med omtrent null utslipp, nettopp den oppfinnelsen som Lyreco ønsker å investere i. 

Derfor har vi gått sammen med en London-basert oppstartsbedrift som heter Pedal Me, for effektivt å kunne avlevere noen av varene våre rundt i byen ved å bruke lastesykler. 

Få mer viten om dette samarbeidet nedenfor. Hvis du ser noen av syklene våre, så ta et bilde av syklene og tag Lyreco UK and Ireland. Du kan da vinne en Kodak Selfie-stang. 

CO2-utslipp og luftforurensning i byområder har nådd et kritisk nivå de siste årene. 


Nå tar byene grep, blant annet ved å hindre at transportmidler som forurenser kan kjøre inn i byens sentrum. En økning i E-handel, 1-dag-levering, et lokalt nettverk av distribusjonssentre. Som en distributør av kontor- og arbeidsrekvisita, som vi leverer til et stort antall firma i storbyer, er Lyreco forpliktet til å finne nye måter å redusere den innvirkningen vi har på miljøet. Samtidig ønsker vi å øke evnen vår i å tilby et fortreffelig servicenivå til kundene våre. 
 

VAN ICON NEUTRAL 2
co2 POLLUTION

Godstransport representerer

10–15 % av bytrafikk

Godstransport står for 

25 % av CO2-utslippene

fra transport i byene.