3 workers in front of post its

Din utvikling kommer først

"Jeg kan være den jeg gjerne vil være"

Vi tror på medarbeiderutvikling, og når du er ansatt hos Lyreco kommer du aldri til å sitte og tvinne tommeltotter! Du vil hele tiden oppdage nye ferdigheter og viten med hjelp fra vårt lokale "Learning & Development Team".

Vi tror på å fremme et miljø som inspirerer og belønner din kreativitet og innovasjon ved å spesielt fremme iverksetterånden. Det finnes ingen dumme idéer, og det er ikke noe galt med å strebe etter å nå til tops! Vår suksess skyldes våre medarbeidere – det er en av årsakene til at vi arbeider målrettet på å anskaffe, holde på og utvikle de største talentene på markedet..

Picture of Lyreco CEO

Det er avgjørende at våre team løpende har adgang til den nyeste viten og de seneste forretningstendensene for at de kan fortsette med å utgjøre en forskjell.

Gregory Lienard

CEO for Lyreco Group

SLIK GIR VI LØPENDE ADGANG TIL UTDANNELSE

FOKUS PÅ LINKEDIN LEARNING

I januar 2019 framskyndet Lyreco implementeringen av e-læringsløsninger ved å innføre LinkedIn Learning som gir medarbeiderne løpende adgang til nettkurs av høy kvalitet. Løsningen dekker alle aspekter av Lyrecos forretning: Strategisk ledelse, markedsføring, logistikk, kundeopplevelse, innovasjon og avanserte teknologier (IoT, blokk-kjede, kunstig intelligens osv.). Formålet er å gi våre team muligheten til å styrke deres nåværende kompetanser og erverve nye som er nødvendige for å tilpasse seg den hurtige utviklingen på markedene våre og den hurtige digitaliseringen av våre forretningsaktiviteter.

Linkedin learning

4 hovedutdanningsområder

SKRÆDDERSYET SALGSTRÆNING

training

Målrettet utdannelse for selgere med spesifikke verktøy og kompetanseforløp.

LEDERUDDANNELSE

traning

Deltakelse i lederutdannelsesforløp for å fullt ut kunne leve opp til deres rolle og ansvar.

UTDANNELSE I SUNNHET, SIKKERHET OG MILJØ

prople laughing with lyreco shirts

Alle logistikkmedarbeidere deltar i målrettet utdannelse i å ta vare på deres sunnhet, sikkerhet og miljøet.

GLOBAL UTDANNELSESPOLITIKK

training

Kurs for alle medarbeidere tilpasset deres behov og personlige utvikling.

Les mer