14 VLP VINDERE

14 VLP VINNERE

Årets 14 VLP-vinnere er funnet

Nok en gang hyller vi de kollegaene som har gjort seg spesielt bemerket det siste året. I tillegg til æren kan de 14 vinnerne se frem til en eksklusiv reise som byr på spennende opplevelser og god mulighet til å bli bedre kjent med kollegaer fra hele verden.

«Plutselig var det konfetti og ballonger overalt, og jeg ble så overrasket og forvirret. Jeg er kjempeglad og stolt over å ha fått den anerkjennelsen fra kollegaene mine. Det hadde jeg virkelig ikke forventet.»

Hvert år feirer vi de kollegaene som har gjort en ekstraordinær forskjell, ved å utnevne dem til ’Very Lyreco People’, VLP. Prisen blir gitt de personene som har levert usedvanlig gode resultater, vært gode kulturbærere eller rett og slett vært fantastiske kollegaer.  

En av dem er Nadja Christensen, som arbeider som E-procurement coordinator i Lyreco Danmark. Her håndterer hun og teamets fire andre medarbeidere den elektroniske dokumentflyten mellom Lyreco og kundene våre, og hun er raskt blitt teamets ansikt utad.   

«Vi er en liten øy med litt skjeve eksistenser, og det er mange som egentlig ikke vet hva vi driver med. Jeg har en ambisjon om å få oss satt på kartet og få fortalt andre hva vi er gode på, og hva man kan bruke kompetansene våre til», uttaler Nadja Christensen, som også har vært koordinator på personalarrangementer som ’International Suit Up Day’ og kalenderpakkespill i desember.

En eksklusiv bli kjent-med-hverandre-tur

I tillegg til æren i å bli kåret til VLP-vinner følger det også med en spesiell premie, nemlig en eksklusiv reise med alle de andre vinnerne fra hele verden. I år går turen til Dubai, hvor mange spennende opplevelser venter. En tur Nadja Christensen gleder seg stort til av en helt spesiell årsak. 

«Jeg startet hos Lyreco midt under koronanedstengingen, så jeg har egentlig ikke vært med på noen sosiale arrangementer ennå. Derfor gleder jeg meg veldig til å komme av gårde og bli kjent med noen av kollegaene på en helt ny måte enn når vi er på jobb sammen», sier hun.

Nettopp det sosiale aspektet ved VLP-turen og det å se hverandre fra en helt annen side har mange fordeler. Det er med på å bringe Lyreco tettere sammen, også globalt. 

«VLP er en helt essensiell del av Lyrecos DNA. Her feirer vi hverandres seirer, og det motiverer alle medarbeiderne til å gjøre en ekstra innsats. I tillegg styrker det samarbeidet på tvers av avdelinger og landegrenser», sier Michael Baun Christensen, Managing Director, Lyreco Scandinavia.

Gratulerer til alle vinnerne og god tur:

Guri Horneman, Peter Thorsell, Jenny Wettergren, Andreas Bjerkelund, Anita Halvorsen, Ellen Wilhelmsen, Dines Sirvent-Gråkjær, Jean-Marc Rios Dionne, Per Kristensen, Ørjan Skjølås, Stig Magnussen, Niklas Andreassen, Nadja Christensen og Johann Hammer.

14 VLP VINDERE
Working together for tomorrow
Vi er Lyreco