Medarbejdere

Du kan vara med och göra skillnad

Du kan vara med och göra skillnad

Här på Lyreco tror vi på "working together for tomorrow", vilket innebär att vi ständigt försöker vara innovativa och utveckla oss, så att våra anställda, kunder och företag fortsätter att växa och utvecklas. 

Vi tror på en kultur där vi värdesätter våra anställda och inspirerar dem att bli så skickliga som möjligt, och våra kärnvärden Passion, Excellens, Respect och Agility, spelar en central roll i detta.

Genom en perfekt blandning av människor, teknik och vår Corporate Social Responsibility-strategi, strävar vi efter att leverera en bra arbetsdag för våra kunder och anställda.

VÅRA VÄRDEN

EXCELLENCE

excellence

VI STRÄVAR EFTER PERFEKTION I ALLT VI GÖR.

PASSION

passion

VI TAR HAND OM VÅRA KUNDER.

RESPECT

respect

VI TROR PÅ TILLIT, RESPEKT OCH ETISKT HANDLANDE.

AGILITY

agility

VI FÖRUTSER FÖRÄNDRINGAR OCH ANPASSAR OSS GENOM INNOVATION.

Elev Marketing

Vi skapar de bästa personalförhållandena för att säkerställa kundnöjdheten.

Vi strävar efter att erbjuda våra anställda bästa möjliga upplevelse i en arbetsmiljö som respekterar deras värderingar och fokuserar på deras välbefinnande och ambitioner.

Människor är kärnan i allt vi gör och står för. Som företag är vi stolta över att ge våra anställda bästa tänkbara utvecklings- och karriärmöjligheter genom att erbjuda skräddarsydd fortbildning och vägledning. Våra kunder är avgörande för vår framgång. Vi inser detta genom att tillhandahålla en oöverträffad tjänst.

Alla avdelningar arbetar tillsammans för att säkerställa att tjänsten vi tillhandahåller konstant är i toppklass, så att vi kan behålla våra lojala och engagerade kunder.

international career travel

Bli en del av ett internationellt företag

Lyreco är ledande i Europa och världens tredje största distributör av produkter och lösningar för arbetsplatser med 25 dotterbolag i 25 länder och en europeisk säkerhetsexpertenhet.

Dessutom har vi som en internationell koncern, tillsammans med Lyrecos dotterbolag, möjlighet att delta i solidaritetsinitiativ, både på global och lokal nivå. Under den senaste hälsokrisen mobiliserade vi alla Lyreco-koncernens anställda runt om i världen för att visa solidaritet.

innovation lyreco

...och ett innovativt företag

År 2016 skapade vi Innovation Direction för att påskynda utvecklingen av banbrytande projekt som ”smidig” påfyllning och cirkulär ekonomi.

Sedan dess har vi påskyndat vår innovationsprocess för att hålla jämna steg med våra kunders och medarbetares nya förväntningar.

Ett av de senaste exemplen är hackathone, som vi organiserade i Paris, där vi bjöd in deltagare från hela Europa för att hjälpa oss utveckla morgondagens smidiga leveranslösning. I dag är erbjudandet på marknaden!

Läs mer