LyrecomonoStor

Lyreco Advantage Sweden AB byter namn till Lyreco Sverige AB.

Bästa Kund                                                                                                                                                      

Vi tar nu det sista steget i vår integration mellan Lyreco och Staples i Sverige och byter bolagsnamn från Lyreco Advantage Sweden AB till Lyreco Sverige AB.

Förändringen är rent administrativ och vi ändrar endast namnet på bolaget, vårt organisationsnummer, bankuppgifter med mera förblir detsamma. Du kommer att se det nya bolagsnamnet på fakturor och övrig kommunikation från oss men i övrigt ändras inget. Du kommer känna igen oss och vi arbetar fortsatt under varumärket Lyreco och din kontaktperson, villkor och avtal förblir oförändrade.

Vi räknar med att bolagsverket kommer godkänna ansökan 1.a veckan i januari. När vi erhållit godkänanndet kommer information på våra fakturor uppdateras och vi kommer återkoppla till er via mail som en påminnelse.

Ett händelserikt år

Under 2022 har Lyrecos förvärv av Staples slutförts och har vi slagit samman de båda verksamheterna. För vissa kunder har det inte inneburit några stora förändringar förutom att vi i vår kommunikation och Webshoppar bytt utseende. För andra har det inneburit större förändringar med en helt ny Webshop, nya rutiner och kanske till och med en ny kontaktperson. Det har varit ett stort och gediget arbete där det mesta har gått mycket bra men vi är väl medvetna om att några kunder hamnat i kläm och inte fått den upplevelse som de förväntat sig, för detta ber vi om ursäkt.

Starkare än någonsin

Vi står idag starkare än någonsin och är en klar marknadsledare i vår bransch. Vi är närmare 500 anställda som finns på plats för att serva dig som kund med marknadens bredaste sortiment, ett sortiment som slår det mesta. Med Lyreco Sverige får du mer än bara en ledande leverantör av kontorsprodukter och förbrukningsvaror.

Lyreco Sverige är certifierade enligt de krav som ligger till grund för SS-EN ISO 14001 (miljö), SS-EN ISO 9001 (kvalitet) samt SIS-SP 2:2015 Egendeklaration för socialt ansvarstagande (ISO 26000).

Om du har några frågor så tveka inte att ta kontakt med mig eller din vanliga kontaktperson.

Jag önskar dig härmed “A Great Working Day”.

Patrik Schedvin
Vd, Lyreco Sverige AB