14 VLP VINDERE

Nu har årets 14 VLP-vinnare korats

Nu har årets 14 VLP-vinnare korats

Återigen hyllar vi de kollegor som utmärkt sig lite extra det senaste året. Utöver äran kan de 14 vinnarna även se fram emot en exklusiv resa med spännande upplevelser – ett perfekt tillfälle att lära känna kollegor från hela världen lite bättre.

”Plötsligt låg det konfetti och ballonger överallt och jag blev så förvånad och överraskad. Jag är jätteglad och stolt över att ha fått ett sådant erkännande från mina kollegor. Det hade jag verkligen inte förväntat mig.”

Varje år hyllar vi de kollegor som har gjort en extraordinär skillnad genom att utnämna dem till ”Very Lyreco People”, VLP. Priset delas ut till de personer som levererat exceptionellt goda resultat, varit goda kulturbärare eller helt enkelt varit fantastiskt bra kollegor.

En av dem är Nadja Christensen, som arbetar som E-procurement coordinator för Lyreco Danmark. Här sköter hon och teamets fyra andra medarbetare det elektroniska dokumentflödet mellan Lyreco och våra kunder och hon har snabbt blivit teamets ansikte utåt. 

”Vi är ett litet team med väldigt olika egenskaper och det är många som inte riktigt vet vad vi gör. Jag har ett uppdrag: Att sätta oss på kartan och visa andra vad vi är bra på och vad vi kan åstadkomma med vår kompetens”, berättar Nadja Christensen, som dessutom har varit samordnare för händelser som ”International Suit Up Day” och decembers julklappslek.

En exklusiv sällskapsresa

Utöver äran att bli utsedd till VLP-vinnare får vinnarna ett särskilt speciellt pris, nämligen en exklusiv resa tillsammans med alla vinnare från hela världen. I år bär det av till Dubai där det väntar många spännande upplevelser. En resa som Nadja Christensen ser extra mycket fram emot av en särskild anledning.

”Jag började hos Lyreco mitt i en corona-nedstängning, så jag har inte riktigt varit med på några sociala evenemang ännu. Därför ser jag extra mycket fram emot att få lära känna mina kollegor lite bättre och mer privat än vad man har möjlighet till på jobbet”, säger hon.

Den sociala aspekten av VLP-resan och att se varandra från en helt annan sida har väldigt många fördelar. Det hjälper till att göra Lyreco mer sammansvetsat, även globalt.

”VLP är en viktig del av Lyrecos DNA. Här firar vi varandras segrar och det motiverar alla medarbetare att lägga in en extra växel. Dessutom stärker det samarbetet över avdelningar och nationsgränser”, säger Michael Baun Christensen, VD för Lyreco Scandinavia.

Grattis till alla vinnare och ha en underbar resa:

Guri Horneman, Peter Thorsell, Jenny Wettergren, Andreas Bjerkelund, Anita Halvorsen, Ellen Wilhelmsen, Dines Sirvent-Gråkjær, Jean-Marc Rios Dionne, Per Kristensen, Ørjan Skjølås, Stig Magnussen, Niklas Andreassen, Nadja Christensen och Johann Hammer.

14 VLP VINDERE
Working together for tomorrow
Vi er Lyreco