cederroth

Den minsta men kanske viktigaste akutmottagningen

En olycka kommer sällan lägligt och det är ofta när man som minst anar det som den är framme. Att då vara förberedd om något skulle inträffa kan göra stor skillnad i hur stor skadan blir. En Första Hjälpen-station med diverse tillbehör bör därför finnas tillgänglig på samtliga arbetsplatser för att snabbt lindra smärta och lidande. Ett sådant kit har lösningar som gör det möjligt för alla människor att ge första hjälpen utan speciella förkunskaper vilket kan göra stor nytta och minimera skadorna.

Cederroths Första Hjälpen-stationer för alla tillfällen

Det finns som sagt många olika sätt och tillfällen att skada sig på, både när det kommer till kontor, skola och hem. Det är just därför som vi på Lyreco säljer Cederroths Första Hjälpen-stationer och produkter för att minimera skadorna när olyckan väl är framme.

Vid kontorsarbete är det lätt hänt att du skär dig på papper eller gör dig illa på vassa verktyg som knivar och saxar. Att då ha en första hjälpen-station som innehåller olika typer av plåster och bandage är optimalt. Här är Cederroths sårvårds- och plåsterdispensrar idealiska.

Brännskador kan uppstå vid bränder men även i kök och på hemkunskapslektioner i skolor. Både het mat och hett vatten kan ställa till med problem och här är Cederroths Första Hjälpen- och brännskadestation idealisk. De innehåller bland annat förband med brännskadegel för brännskador, blå plåster och blodstoppare. Vid brännskador räknas varje sekund och med detta kit har du rätt förutsättningar för att minimera skadorna.

Ögonen är bland det viktigaste vi har och dessa måste skyddas på bästa tänkbara sätt. Det kan hända att du får stänk av frätande kemikalier i ögonen från rengöringsprodukter eller vid kemilektioner i skolan. Cederroths ögondusch är buffrad och har en neutraliserande effekt på alkalier och syror. Med denna ges en större chans att rädda synen jämfört med vanligt kranvatten eller saltlösningar.

Mobila första hjälpen-kit som enkelt kan tas med i olika storlekar. För dig som ofta är på språng och vill ha extra trygghet så har Cederroth mobila första hjälpen-kit i olika storlekar. Här finns allt som du kan tänkas behöva som vid bland annat skärsår, stukningar, skrubbat knä och brännskador. De erbjuds i storlekarna small, medium, large och X-large.

Dispenser refill

Fyll på din Första Hjälpen-station

När du väl har investerat i en station kommer du alltid att kunna använda den. När produkterna börjar ta slut beställer du enkelt mer och på så sätt fyller på av den varan som tagit slut. Enkelt, smidigt och prisvärt. Det går att beställa antingen ett komplett refillpaket för hela stationen eller produkt för produkt. Du väljer det som passar er station bäst efter behov.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Cederroth har Första hjälpen-kit och stationer för alla olika platser och tillfällen. Vare sig du behöver ett till kontoret, skolan eller hemmet så kan du alltid ha ett anpassat Första Hjälpen-kit nära till hands. När produkterna börjar ta slut köper du enkelt refill och på så sätt har du alltid produkter redo när olyckan är framme.