Lyreco produkter

En fantastisk arbetsdag levererad

I den dynamiska och ständigt föränderliga arbetsvärld vi lever i är effektivitet, organisation och miljöhänsyn av största vikt. Det är också här som Lyreco-koncernen kommer in i bilden som ledande i Europa och världens tredje största distributör av produkter och tjänster för arbetsplatser. Företaget grundades 1926 i Frankrike som ett familjeföretag och har sedan dess vuxit till att bli en av världens ledande leverantörer av arbetsplatslösningar. Lyreco opererar idag direkt i 25 länder i Europa och Asien. Utöver detta har Lyreco även skapat sig ett nätverk av 15 strategiska distributionspartners som tillgodoser ytterligare 17 marknader i Nord-, Central- och Sydamerika, Europa, Asien och Stillahavsområdet.

Det bredaste av sortiment

Med Lyrecos breda sortiment av produkter kan du skapa en arbetsplats som är väl utrustad för att hantera dina dagliga uppgifter och göra din arbetsdag så effektiv som möjligt. Det är lätt att tro att Lyreco endast erbjuder kontorsmaterial som kopieringspapper, almanackor och pennor men faktum är att det erbjuds mycket mer än så. Du kan bland annat hitta teknik och IT-utrustning, städ- och hygienprodukter, kontorsmaskiner med tillbehör, personlig skyddsutrustning, kaffe och cateringsutrustning. Listan kan göras lång och det är precis det som vi på Lyreco vill erbjuda. Allt på ett och samma ställe oavsett om du vill köpa kopieringspapper för utskrifter, ett utsökt kaffe till fikat eller en webbkamera för möten på distans.

Produkter från Lyreco brand

Förutom att vi erbjuder produkter från välkända varumärken så finns ett utmärkt alternativ inom många områden och det är vårt eget varumärke. Här kan du bland annat införskaffa förbrukningsmaterial som kopieringspapper, toalettpapper, tejp och toner men också mycket annat som mappar, dispensrar och arkivboxar.

När du väljer att handla produkter från Lyreco får du en pålitlig, prisvärd och hållbar lösning för företagets kontorsbehov. Det breda utbudet av produkter, kvalitet och engagemang för alla olika kunder gör Lyreco brand till ett populärt val bland företag som vill ha högkvalitativa produkter till rimliga priser. Med produkter från Lyreco gynnar du inte bara dig själv eller ditt företag utan även vår miljö med hållbara produkter.

Lyreco utbud av produkter

Budget eller premium?

Vårt eget sortiment erbjuds också i olika prisklasser där du väljer det som passar dina behov. Lyreco budget är ett bra alternativ att välja när du vill ha något enklare men till ett mer förmånligt pris. Med Lyreco premium får du produkter som har det där lilla extra med en premiumkänsla men till ett något högre pris. Mitt emellan dessa två alternativ har vi också våra standardprodukter. Välj och vraka utefter dina behov och oavsett vilken typ du väljer levereras Lyrecos produkter alltid med hög kvalitet till bra priser.

Handla i butik eller online

Gillar du att se, klämma och känna på våra produkter innan du bestämmer dig för ett köp så ska du besöka någon av våra butiker runt om i landet. Här kan du även få personlig rådgivning av den kunniga personalen och samtidigt åka hem med dina varor samma dag. Bor du långt ifrån en butik eller föredrar att köpa produkter online kan du göra detta enkelt och smidigt när det passar dig oavsett tid på dygnet. Med endast en dags leverans på varor i lager så har du din beställning redan nästa vardag. Sitt hemma eller på kontoret i lugn och ro och beställ allt som du kan tänkas behöva så sköter vi resten.

Lyreco butik shopping

 Framtidens hållbara arbetsliv formar vi tillsammans. Vi är en del av vardagen för alla som möter våra produkter och tjänster. För er skapar vi effektiva, kreativa och attraktiva arbetsplatser som bidrar till ett mer hållbart arbetsliv. När du väljer produkter från vårt eget varumärke Lyreco vet du att du gjort ett bra val. Du får högkvalitativa varor till förmånliga priser samtidigt som du gör ett hållbart val för vår miljö. Så vad väntar du på?