Jobb under sommaren

Jobbar du också i sommar?

Är du en av de få som är kvar på kontoret när resten av kollegorna har semester? Det kanske känns som ett nederlag och en jobbig period för dig men faktum är att det också finns en hel del positiva aspekter med att jobba under högsommaren. Vi på Lyreco finns med dig under hela sommaren och här får du tips på hur du får en roligare och en mer motiverande arbetsplats i sommar.

Still at work - Lyreco

Även om det så klart kan vara tråkigt att inte hänga på stranden under högsäsongen så finns det faktiskt många fördelar med att jobba under den tiden och lägga sin semester under mer lågsäsong. Här kommer flera fördelar med att göra just detta:

  • Få mer gjort över sommaren när de andra är lediga

Även om det kan vara en fördel när alla kollegorna är samlade på kontoret så kan det också vara en nackdel. När hela styrkan är på plats kan det ofta uppstå mycket rörelse och ljud vilket kan leda till att det stör dig i ditt arbete. Är du istället mer eller mindre själv kan du njuta av en lugn arbetsplats utan diverse störningsmoment och du får på så sätt mer utfärdat. Njut av lugnet och gör dina arbetsuppgifter i din egen takt utan att bli avbruten.

  • Semestra under lågsäsong

Att lägga din semester under lågsäsong är inte heller det ett dåligt beslut. Saken är den att det finns många fördelar med att lägga semestern före eller efter de heta veckorna i juli. Oavsett om du väljer att semestra i Sverige eller utomlands så får du en lugnare semester då färre personer är lediga. I och med lågsäsong innebär det också mindre köer till turistattraktioner samt mindre folk på stränderna. Till sist får du också ofta mer för pengarna då många ställen höjer priserna under högsäsong vilket inte heller det är helt fel i dessa tider.

  • Få en roligare sommar på kontoret tillsammans med Lyreco

För att du ska klara av att ha en bra sommar på kontoret även fast dina härliga kollegor inte jobbar så finns vi på Lyreco med dig under hela sommaren. Vi har alltid öppet och finns vid din sida, beställ allt som du behöver från oss med snabba leveranser. Allt från fläktar och klimatanläggningar till kaffe och fikabröd. Med oss behöver du aldrig känna dig ensam och vi ska se till att du får en bekväm och skön sommar på din arbetsplats.

Glad kille dricker kaffe på sommaren - Lyreco

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att det inte är så farligt som det låter att jobba under sommaren och att det finns många fördelar med att lägga din semester under lågsäsong. Du får mer gjort utan några störningsmoment på kontoret, en billigare men framför allt lugnare semester och till sist kan du alltid handla det som du behöver för att klara av veckorna i juli på kontoret hos oss på Lyreco. Vi har alltid öppet på Lyreco.se oavsett tid på dygnet!