Energel - Pentel hos Lyreco

Pennor som berättar historier

Vi har alla varit med om att skriva med en penna där bläcket torkar efter en användning, där det blir kladdigt för dig som är vänsterhänt eller där till och med pennan ramlar isär bit för bit. Som tur är kan detta nu vara ett minne blått när du väljer att införskaffa pennor från Pentel. Pentel är nämligen ett globalt företag som är känt för sin innovation inom skrivindustrin och grundades i Japan redan 1946. De har sedan dess vuxit till att bli en framstående tillverkare av högkvalitativa pennor och skrivredskap där du med deras pennor kan du känna en trygghet över att alltid ha en fungerande penna nära till hands. Varumärket Pentel står för Pen + Tell = Pennor som berättar historier.

Varför pennor från Pentel?

Det finns många anledningar till att du ska välja pennor från Pentel och enkelt förklarat så levererar de några av marknadens absolut bästa produkter. De är innovativa där de möter den moderna människans behov samtidigt som de kontinuerligt arbetar med att förfina och optimera sina produkter. Produkterna är tillverkade av kvalitetsmaterial vilket leder till lång livslängd men är samtidigt hållbart producerade.

Med pentels pennor får du helt enkelt hela paketet med allt ifrån högsta kvalitet till innovativa och hållbart producerade produkter. Perfekt för dig som värnar om miljön samtidigt som du vill ha en penna som har det där lilla extra.

 

Vilken är den bästa pennan för mig?

I denna guide kommer du få lära känna storsäljarna Energel BL77, Maxiflo Flex-feel och Handy-line S highlighter från Pentels utbredda sortiment.

EnerGel BL77 - Den lätta och läckra Gel-pennan  

  • Snabbtorkande bläck: EnerGel-bläcket torkar snabbt, vilket minimerar risken för smetningar och kladd, och gör den idealisk för snabba anteckningar och dokumentation. Är du vänsterhänt så är detta den optimala pennan för dig.
  • Mjuk skrivupplevelse: Den gelbaserade bläckformulan ger en jämn och mjuk skrivupplevelse utan att behöva applicera mycket tryck. Det breda gummi greppet gör att den både ligger skönt i handen och är bekväm att skriva med.
  • Variation av färger: EnerGel BL77 finns i hela 20 olika färger att välja mellan vilket gör att det finns en färg för varje tillfälle. Det gör det lätt att organisera och markera olika delar av dina anteckningar.
  • Påfyllningsbar: När bläcket tar slut behöver du inte köpa en ny penna utan endast köpa nytt bläck som du smidigt fyller på med.

Maxiflo Flex-Feel - Den flexibla whiteboardpennan 

  • Flexibel spets: Pennan har en flexibel spets som gör det möjligt att ändra skrivvinkeln och skriva med olika linjebredder. Spetsen är både rund och snedskuren vilket gör att du kan skriva både tunt och tjockt med en och samma penna.
  • Pumpmekanism: Vilket gör att du kan alltid kan pumpa ut mer bläck till spetsen – tills sista droppen. Ett litet fönster på sidan visar hur mycket bläck som finns kvar
  • Lätt att radera: Bläcket är utformat för att vara lätt att torka av från alla släta ytor. Använd en torr trasa eller ett tavelsudd så har du snart en ren och fin yta igen.

Handy-line S highlighter - Den kompakta och smidiga överstrykningspennan

  • Praktisk klickfunktion: Nu behöver du inte längre leta efter locket till din överstrykningspenna. Överstrykningspennan fungerar istället som en vanlig kulspetspenna – du klickar bara och så är den redo att användas. Med den invändiga skyddshuven förhindras också uttorkning av pennan.
  • Passar på alla platser: Pennan passar perfekt i skolan, på jobbet eller fritiden. Med den snedskurna och slitstarka fiberspetsen kan du variera linjebredden från helt smala till tjocka, markanta överstrykningar.
  • Påfyllningsbar i alla färger: Handy-line S finns i 6 olika färger, vilket ger dig möjlighet att använda olika färger för olika typer av information. Dessutom kan du köpa refiller när färgerna tar slut – och på så sätt bidra till en mer miljövänlig användning.

Sammanfattningsvis erbjuder Pentel pennor som har hela paketet. De är av högsta kvalitet, är hållbart producerade och är innovativa som möter den moderna människans behov. Efter att ha läst denna guide hoppas vi att du fått en förståelse för vilken penna som du kan vara i behov av. Kanske är det en Handy-line som passar för dina överstrykningar, Maxiflo Flex-Feel för din whiteboard presentation eller en EnerGel med snabbtorkande bläck för dig som är vänsterhänt. Pentel har pennor för alla tillfällen och behov. Klicka enkelt hem dessa hos oss på Lyreco och upplev skillnaden på penna och penna.