SPECIALISATION & EXPERTISE

EXPERTIS OCH SPECIALISERING

Rådgivning inom allt från IT-produkter till kontorsinredning

Vissa områden inom arbetsmiljö kräver konkret expertrådgivning. Det kan vara områden som är föremål för komplexa lagar och regler, t ex människors hälsa och säkerhet på arbetsplatsen, eller så kan det mer allmänt handla om anställdas välbefinnande.

PPE & industriella lösningar 

Förutom ett utökat sortiment av personlig skyddsutrustning förser Lyreco sina europeiska kunder med säkerhetsexpertis. Något som har förstärkts efter att Lyreco nyligen ingick ett partnerskap med ett företag som är känt för sin kunskap om säkerhet: Intersafe, en av de ledande leverantörerna av personlig skyddsutrustning i Frankrike och Benelux.

Se vårt PPE-sortiment i vår webbshop

hygiene

Specialister inom hygien på arbetsplatser

För att stödja våra kunder i deras val av hygienprodukter är Lyrecos egna hygienspecialister redo med expertråd om miljömässiga och innovativa hygienprodukter.

Lyreco har utvecklat ett omfattande sortiment av viktiga hygien- och rengöringsprodukter, så att våra kunder alltid får full valuta för pengarna. Lyrecos rengöringsmedel och mikrofiberdukar är certifierade med EU:s miljömärke, vilket garanterar miljövänliga produkter och effektiv rengöring.