Header about

A Great Working Day. Delivered.

Välkommen till Lyreco

Lyreco-koncernen är ledande i Europa och världens tredje största distributör av produkter och tjänster för arbetsplatser.

Lyreco har varit ett privatägt företag sedan 1926, och har ständigt anpassat sig till utvecklingen på arbetsplatser genom sitt ständiga fokus på att skapa bästa möjliga kundupplevelse, starka partnerskap med välrenommerade leverantörer och effektiv logistik.

Koncernen har filialer i 25 länder i Europa och Asien, och täcker ytterligare 17 marknader på fyra kontinenter via ett nätverk av distributionspartners.

Climber on top mountain

Pionjärer inom hållbar leverans av allt som varje arbetsplats behöver för att de anställda ska kunna fokusera på det som betyder mest.

En mission som delas av Lyrecos 10 000 anställda

Vad varje arbetsplats behöver

Vi är specialister på allt du behöver på din arbetsplats, och vi utökar ständigt vår expertis och vårt sortiment för att täcka alla arbetsområden: kontorsmaterial, möbler, IT-utrustning, trycklösningar, säkerhetsutrustning, hygien och catering.

Besök vår webbshop

På kontoret

office

På hemmakontoret

at home

Inom industrin

industrial

Så personalen kan fokusera på det som betyder mest

 

 

borealis

Lyreco - en översikt

42 countries

42

länder

Lyreco finns representerat i 25 länder i Europa och Asien med 15 lokala dotterbolag. Vårt nätverk av strategiska distributionspartners täcker ytterligare 17 marknader över hela världen.

10000 employees

10 000

anställda

Lyreco People är kärnan i den operativa expertis som vi erbjuder våra kunder varje dag.

Vi främjar hållbart företagande

Våra kunder vill ge sina anställda en arbetsmiljö som har en märkbar, positiv inverkan på människor och miljö.

Att leverera högsta kvalitet handlar om att se till att alla steg vi tar för att tillgodose våra kunder är så hållbara som möjligt.

Som medlem i FN's Global Compact sedan 2004 sammanställer Lyreco en årlig konsoliderad rapport om CSR.

 

Våra skyldigheter inom cirkulär ekonomi 

De dramatiska konsekvenserna av klimatförändringarna påminner oss mer än någonsin om vår skyldighet att respektera miljön. På Lyreco är vi övertygade om att cirkulär ekonomi är den bästa modellen för att hantera klimatfrågorna och samtidigt uppnå en ansvarsfull tillväxt. Därför är vi officiellt engagerade i att utveckla helt "cirkulära" produkter och lösningar för arbetsplatser fram till 2025 till våra kunder och våra anställda.

LFE CAMBODIA

Lyreco For Education

10 000 Lyreco-anställda hjälper till att samla in pengar till barns utbildning

Att engagera alla våra anställda till att samla in pengar för välgörenhetsaktiviteter är en del av Lyrecos företagskultur.

Genom Lyreco For Education-programmet utvecklar Lyrecos anställda insamlingsinsatser för att ge barn som lever under dåliga förhållanden bättre tillgång till utbildning.

Läs mer

e shop

Lyreco Webbshop

En lösning, en kontakt, en webbshop för allt du behöver på arbetsplatsen!

Från vår blogg
A Great Working Day