Header about

A Great Working Day. Delivered.

Välkommen till Lyreco

Lyreco-koncernen är ledande i Europa och världens tredje största distributör av produkter och tjänster för arbetsplatser.

Lyreco har varit ett privatägt företag sedan 1926, och har ständigt anpassat sig till utvecklingen på arbetsplatser genom sitt ständiga fokus på att skapa bästa möjliga kundupplevelse, starka partnerskap med välrenommerade leverantörer och effektiv logistik.

Koncernen har filialer i 25 länder i Europa och Asien, och täcker ytterligare 17 marknader på fyra kontinenter via ett nätverk av distributionspartners.

Climber on top mountain

Pionjärer inom hållbar leverans av allt som varje arbetsplats behöver för att de anställda ska kunna fokusera på det som betyder mest.

En mission som delas av Lyrecos 10 000 anställda

Vad varje arbetsplats behöver

Vi är specialister på allt du behöver på din arbetsplats, och vi utökar ständigt vår expertis och vårt sortiment för att täcka alla arbetsområden: kontorsmaterial, möbler, IT-utrustning, trycklösningar, säkerhetsutrustning, hygien och catering.

På kontoret

office

På hemmakontoret

at home

Inom industrin

industrial

Så personalen kan fokusera på det som betyder mest

 

borealis

Lyreco - en översikt

42 countries

42

länder

Lyreco finns representerat i 25 länder i Europa och Asien med 15 lokala dotterbolag. Vårt nätverk av strategiska distributionspartners täcker ytterligare 17 marknader över hela världen.

10000 employees

10 000

anställda

Lyreco People är kärnan i den operativa expertis som vi erbjuder våra kunder varje dag.

1926
1926
Nästan 100 år som privatägt företag
ONE CLICK
11 500
produkter på lager
19 NDC
19
Nationella distributionscentraler
lyreco vans
1
dags leverans
CO2 emission
-28,11%
CO2-utsläpp sedan 2010
green products
42,2%
försäljning av gröna produkter

Våra skyldigheter inom cirkulär ekonomi 

De dramatiska konsekvenserna av klimatförändringarna påminner oss mer än någonsin om vår skyldighet att respektera miljön. På Lyreco är vi övertygade om att cirkulär ekonomi är den bästa modellen för att hantera klimatfrågorna och samtidigt uppnå en ansvarsfull tillväxt. Därför är vi officiellt engagerade i att utveckla helt "cirkulära" produkter och lösningar för arbetsplatser fram till 2025 till våra kunder och våra anställda.

 

Från vår blogg
A Great Working Day