teams with blue t shirt drone

Välkommen till våra nya kollegor och kunder från Staples

Lyreco förvärvar Staples Solutions verksamhet i Central- och Nordeuropa

Den 19 mars tillkännagav vi vår avsikt att förvärva Staples Solutions överordnade verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Österrike och Polen, samt Staples Solutions Central Shared Services (IT, eCommerce, Customer Experience, Merchandising, Supply Chain Planning and Finance) i Polen och Nederländerna.

Idag är vi glada att kunna meddela att förvärvet nu är godkänt och officiellt.

Detta förvärv kombinerar två dynamiska företag och stärker vår sammanlagda branschledande expertis inom kontorsmaterial, utskriftslösningar, personlig skyddsutrustning, hygien, kaffe och catering. Dagens avtal gör det också möjligt för närmare 1 600 medarbetare i olika funktioner att ansluta sig till Lyrecos team.

 

Picture of Lyreco CEO

"Det här är en fantastisk dag för alla inblandade parter. De båda organisationerna har samma värderingar och samma passion för att göra kunderna nöjda. Tillsammans blir vi starkare i vår expertis när det gäller kundupplevelse på de central- och nordeuropeiska marknaderna.

Vi gläder oss åt att välkomna de många duktiga medarbetarna från Staples Solutions till Lyreco och ser fram emot att kombinera vår passion för att leverera expertis.”​​​​​​​

Greg Liénard
Chief Executive Officer i Lyreco
Pressmeddelande

10 Juni 2021

 

Läs mer genom att ladda ner vårt pressmeddelande